Uutistiedote

Lähetys, jossa on mukana Nuorten Miesten ylijohtaja

Lähetys, jossa on mukana Nuorten Miesten ylijohtaja David L. Beck

Lauantaina 6. elokuuta 2011 veli Beck on pääpuhuja suorassa takkavalkeaillan lähetyksessä, joka lähetetään Hyde Parkin seurakuntakeskuksesta Lontoosta. Takkavalkeailta lähetetään kirkon satelliittijärjestelmän välityksellä kaikkialle Eurooppaan.

Kaikki nuoret miehet, heidän vanhempansa, opettajansa ja johtohenkilönsä kutsutaan osallistumaan tähän erityiseen kokoukseen, joka esitetään heidän omissa yksiköissään. Tämä kokous alkaa klo 19.00, ja sen teemana on ”Velvollisuus Jumalaa kohtaan”.

David L. Beck palveli seurakunnan lähetystyönjohtajana, kun hänet kutsuttiin kirkon Nuorten Miesten järjestön uudeksi ylijohtajaksi. Aiemmin hän on palvellut vaarnanjohtajana, korkean neuvoston jäsenenä, piispana ja Rio de Janeiron pohjoisen lähetyskentän johtajana Brasiliassa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.