Uutistiedotteita

Maailmanlaajuinen hartaustilaisuus nuorille aikuisille vanhin ja sisar Soaresin kanssa

Maailmanlaajuinen keskustelutapahtuma nuorille - "Minä olen Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi"

Birminghamin temppeli Englannissa - sijainti ilmoitettu

Vanhin Patrick Kearon kutsuttu kahdentoista apostolin koorumiin

"En ole yksin" - Kuinka väkivallan uhriksi joutuneet ovat uskon ja ystävyyden avulla löytäneet parantumisen

Apostolista palvelutyötä tulen ja jään maassa

Vanhin Gary E. Stevenson, kahdentoista apostolin koorumin jäsen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkossa, aloitti Euroopan vierailun Reykjavikista Islannista ja jatkoi sitten Edinburghiin Skotlantiin ja Northamptoniin Englantiin (8.–10. syyskuuta). Hänellä oli mukanaan vaimonsa, sisar Lesa Stevenson.

Presidentti M. Russell Ballard kuoli 95 vuoden ikäisenä

Surullisina ilmoitamme, että presidentti M. Russell Ballard, Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon kahdentoista apostolin koorumin virkaa toimittava presidentti, kuoli tänään. Hän oli 95-vuotias.

Ajatelkaa hengellisesti, puhujat kehottivat maailmanlaajuisessa myöhempien aikojen pyhien konferenssissa

Se, että valintoja tehdessämme ajattelemme hengellisesti ja asetamme Jeesuksen Kristuksen ensimmäiselle sijalle, tasoittaa meille tietä iloiselle elämälle, sanoi presidentti Russell M. Nelson ennalta äänitetyssä videoviestissä, joka näytettiin kaksipäiväisen konferenssin viimeisessä kokouksessa. Konferenssi pidettiin 30. syyskuuta...

Presidentti Nelsonin elinikäinen rauhanrakentaminen innoittaa jäseniä Euroopassa

Jeesuksen Kristuksen kirkko avustaa uudessa malariarokotuksessa Afrikassa