Uutistiedotteita

Nuorten miespuolisten lähetyssaarnaajien pukeutumisen tasovaatimuksia koskevista poikkeuksista ilmoitettu

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on ilmoittanut lähetyssaarnaajina palvelevien nuorten miesten pukeutumisen tasovaatimuksia koskevista poikkeuksista.

Englantilaisen jazzpianistin säveltämä ja irlantilaisen eläkeläisen sanoittama uusi laulu kunnioittaa temppeliä

Tabernaakkelikuoro tiedottaa vuoden 2021 kiertueen päivämääristä

Temppeliaukion tabernaakkelikuoro (The Tabernacle Choir at Temple Square) ja Temppeliaukion orkesteri (Orchestra at Temple Square) ovat antaneet lisää tietoa vuoden 2021 kiertueestaan seitsemässä kaupungissa neljässä Pohjoismaassa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.  Kiertue suunniteltiin alun perin vuodelle 2020, mutta sitä...

Lokakuun 2020 yleiskonferenssi toteutetaan ainoastaan etänä

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon ensimmäinen presidenttikunta on lähettänyt kirkon jäsenille kaikkialla seuraavan kirjeen, joka koskee lokakuun 2020 yleiskonferenssia.

Presidentti Nelson julkaisee ajatuksia rasismista ja ihmisarvon kunnioittamisesta sosiaalisessa mediassa

Me yhdymme niihin moniin tässä maassa ja kaikkialla maailmassa, jotka ovat syvästi murheissaan viimeaikaisista todisteista rasismista ja räikeästä epäkunnioituksesta ihmiselämää kohtaan. Meistä on vastenmielistä, että jotkut haluavat evätä muilta kunnioituksen ja perusluonteisimmat vapaudet heidän ihonvärinsä vuoksi.

TEMPPELI AVOINNA AINOASTAAN ELÄVIEN SINETÖIMISTOIMITUKSILLE

Hygieniapussit tuovat lämpimän tunteen ihmisarvosta

Koronavirusepidemian aikana kirkon yhteydet kansalaisjärjestöihin ovat vahvistuneet. Suomen lähetyskenttä ja Helsingin vaarnan Apuyhdistyksen johtokunta etsivät palvelutilaisuuksia vastatakseen yhteisön tarpeisiin – ajatuksena oli käyttää hyväksi pandemian aikana lisääntynyttä kotona vietettyä aikaa.

Äidit kokevat iloa myös haasteellisina aikoina Mietteitä koronaviruspandemian aikana

Yhdessä yössä perheiden elämä eri puolilla Eurooppaa ja maailmanlaajuisesti muuttui, kun yksi kerrallaan maat ottivat käyttöön poikkeustilamääräyksiä vähentääkseen koronaviruksen leviämistä. Kouluja ja kirkkoja suljettiin, puistoja ja leikkikenttiä laitettiin kiinni, häitä peruttiin, muistotilaisuuksia lykättiin, monia työntekijöitä...

Temppeliaukion tabernaakkelikuoron ja orkesterin kulttuuriperintökiertue

Profeetta esittelee uuden julistuksen maailmalle: ”Jeesuksen Kristuksen evankeliumin täyteyden palautus”

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon 190. vuosikonferenssin sunnuntain aamukokouksessa presidentti Russell M. Nelson esitteli Joseph Smithin ensimmäisen näyn kaksisataavuotisjuhlan kunniaksi laaditun julistuksen.