Uutistiedotteita

Uskontojen yhteinen joulukonsertti kutsuu kaikkia juhlimaan Kristuksen syntymää

Tulevassa "Saints"-kirjasarjan osassa 3 tarkastellaan kirkon historiaa Euroopassa

Kansainvälinen seurakunta aloitti toimintansa Helsingissä

Helsingin vaarnaan perustettiin englanninkielinen seurakunta. Kansainvälinen seurakunta aloitti toimintansa Helsingin Neitsytpolulla 17. lokakuuta, jolloin hyväksyttiin uusi piispakunta, sekä apujärjestöjen johtokunnat. Helsingin englanninkielinen seurakunta on ensimmäinen laatuaan pohjoismaissa, ja Euroopassakin melko harvinainen....

Uskonnolliset organisaatiot luovat toivoa talousnäkymiin

”Uskon avulla voimme siirtää vuoria”, kirjoitti kahdentoista apostolin koorumin jäsen, vanhin Ronald A. Rasband The Hillin julkaisemassa kolumnissa syyskuussa 2021. Tätä ennen vanhin Rasband oli osallistunut G-20 maiden uskontojen väliseen konferenssiin Bolognassa, Italiassa.

Vanhimmat Bednar ja Gong keskustelevat siitä, kuinka paremmin ymmärtää muslimeja

53 nousevan sukupolven neuvojaa kokoontuivat neuvostoon

Kirkko lisää johtotehtäviä Euroopan nousevalle sukupolvelle

Kirkon johtavat virkailijat puhuivat G20-maiden uskontojen välisessä foorumissa Italiassa