Uutistiedote

Miljoonat osallistuvat ensi viikonloppuna kirkon 182. puolivuotiskonferenssiin

Koko maailmalla on tilaisuus osallistua yleiskonferenssikokouksiin jokosuoraan kotona internetin välityksellä tai sitten satelliittivastaanottimella varustetussa seurakuntakeskuksessa, joita on yli 6000 kappaletta.

Ensimmäisen presidenttikunta - presidentti Thomas S. Monson ja hänen neuvonantajansa presidentti Henry B. Eyring ja presidenttiDieter F.Uchtdorf- kutsuvat kaikkiaMyöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen kirkon jäseniä sekä kaikkiakiinnostuneita osallistumaankirkon182. puolivuotiskonferenssiin.

Konferenssi järjestetään Utahin Salt Lake Cityssäsijaitsevassa konferenssikeskuksessa 6.-7. lokakuuta 2012. Paikan päälle kokoukseen osallistuu yli 100 000 jäsentä.Konferenssin kokoukset tulkataan89 eri kielelle ja lähetetään satelliitin välityksellä miljoonille kirkon jäsenille kaikkialle maailmaan.

Suomessa lähetykset ovat nähtävissä useissa satelliittivastaanottimilla varustetuissaseurakuntakeskuksissatai seurattavissa internetin välityksellä osoitteessa:http://conference.lds.org.

TERVETULOA!

Lauantai
6.10.

Yleiskonferenssi
17-18.30Yleinen Apuyhdistyksen kokous (nauh.)
19-21 Lauantain aamukokous

 

Sunnuntai
7.10.

Yleiskonferenssi
12-14 Pappeuskokous (nauh.)
15-17 Lauantain iltapäiväkokous (nauh.)
18.30-19 Musiikkia ja puhuttua sanaa
19-21 Sunnuntain aamukokous

Seurakuntakeskuksissa ei ole tänä sunnuntaina tavanomaisia kokouksia.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.