Uutistiedote

Mormonit valmistautuvat maailmanlaajuiseen konferenssiin

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenet kokoontuvat 25. maaliskuuta ja 1.–2. huhtikuuta ympäri maailman saamaan opetusta kirkon johtavilta virkailijoilta.

Maailmanlaajuinen konferenssi pidetään Salt Lake Cityssä Utahissa Yhdysvalloissa. Johtajat puhuvat evankeliumin periaatteista ja sanomista, jotka soveltuvat erityisesti tähän päivään. Sanomat ovat täynnä innoitusta ja opastusta. Konferenssipuheet lähetetään ympäri maailman 80 eri kielellä satelliitin ja internetin välityksellä. Ne käännetään kaikkiaan 94 kielelle jaettavaksi yli 15 miljoonalle kirkon jäsenelle eri puolilla maailmaa. Euroopassa on yli puoli miljoonaa kirkon jäsentä.

Osallistujat voivat maailmanlaajuisesti kertoa ajatuksiaan konferenssista sosiaalisessa mediassa käyttämällä tunnistetta #LDSconf.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.