Uutistiedote

”Valoa maailmaan” -joulukampanja kannustaa palvelemaan Kristuksen kaltaisella tavalla

Mormonit osallistuvat maailmanlaajuiseen kampanjaan

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäseniä (mormonit) ja heidän ystäviänsä kaikkialla maailmassa kannustetaan osallistumaan palvelumahdollisuuksiin joulun aikana juhlistaakseen Jeesuksen Kristuksen elämää. ”Valoa maailmaan” -joulukampanja tavoittaa yleisöä maailmanlaajuisesti alkaen perjantaina 24. marraskuuta 2017 ja jatkuen aina joulupäivään 25. joulukuuta asti.

Nyt jo toisena vuonna järjestettävä ”Valoa maailmaan” -joulukampanja keskittyy ylistämään ja jakamaan Jeesuksen Kristuksen, ”maailman valon” (ks. Joh. 8:12), valoa. Vapahtaja julisti: ”Te olette maailman valo” (Matt. 5:14).

”Kun noudatamme Vapahtajan esimerkkiä ja elämme, kuten Hän eli ja kuten Hän opetti, tuo valo palaa sisimmässämme ja valaisee tietä muille”, sanoi kirkon presidentti Thomas S. Monson yleiskonferenssipuheessa lokakuussa 2015.

Mediaresurssit

Jaettavaa verkkosisältöä, kuten uusi innoittava video 33 kielellä, on saatavana kirkon maakohtaisilla sivustoilla osoitteessa http://www.mormonit.fi/valoa-maailmaan-2017. tai verkkosivustolla joulu.mormon.org. Palvelujoulukalenterin ”25 tavalla, 25 päivän ajan” voi myös ladata maakohtaisilta sivuilta kannustamaan ihmisiä noudattamaan Kristuksen opetuksia joulunaikana.

Euroopan vyöhykkeen 30 maakohtaista sivustoa esittelevät tapoja palvella ja Vapahtajan opetuksia päivittäisten meemien, palveluideoiden ja lyhyiden videoiden välityksellä tarjoten sisältöä 23 eri kielellä.

Päävideon voi katsoa tai ladata maakohtaisilla sivuilla ja sivustolla joulu.mormon.org. Jaettavaa sisältöä julkaistaan sosiaalisen median sivuilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Niitä, jotka käyttävät sosiaalista mediaa, kannustetaan kertomaan kokemuksistaan käyttämällä aihetunnistetta #ValoaMaailmaan.

Hankkeen historiaa

Useina viime vuosina kirkko on järjestänyt verkkokampanjoita joulun ja pääsiäisen aikaan. Joulukampanjat alkoivat vuonna 2014 kampanjalla ”Hän on lahja”. Sitä seurasi vuonna 2015 kampanja ”Vapahtaja on syntynyt”. Pääsiäisinä kampanjoiden nimiä ovat olleet ”Hänen ansiostaan”, ”Koska Hän elää”, ”Seuraa Häntä” ja ”Rauhan Ruhtinas”. Kaikki nämä kampanjat ovat tavoittaneet miljoonia katsojia eri puolilla maailmaa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.