Featured Stories

"Ystävien kesken" -lähetys lapsille - musiikkia, askartelua ja evankeliumin sanomaa

2. syyskuuta alkaen tapahtumaa voi seurata kirkon eri kanavilla

friend to friend 01
friend to friend 01
Ystävien kesken -sarjan studionäyttämö2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on julkaissut seuraavat tiedot koskien lapsille suunnattua uutta Ystävien kesken -lähetystä, joka on nähtävissä 2. syyskuuta 2023 alkaen:

Valmistaudu seuraavaan Ystävien kesken -jaksoon! Liity juontajien ja Alkeisyhdistyksen ylimmän johtokunnan seuraan, niin saat tietoa liittolapsena olemisesta.

Luvassa on musiikkia, Louie-tukaanin vierailu ja hauskaa askartelua! Tässä 20 minuutin jaksossa on hauskaa, mukaansatempaavaa sisältöä, joka on tehty nimenomaan lapsille, ja sitä voi hyödyntää kotona tai Alkeisyhdistyksessä opettamaan lapsille Jeesuksen Kristuksen evankeliumia.

Kielet ja missä katsoa

Tämä jakso tulee saataville Evankeliumiaiheisessa kirjastossa albaniaksi, englanniksi, espanjaksi, hollanniksi, italiaksi, norjaksi, portugaliksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, suomeksi, tanskaksi, tšekiksi, ukrainaksi ja unkariksi.

Kaikki Ystävien kesken -jaksot ovat katsottavissa lähetyksen jälkeen YouTube-kanavilla ja Evankeliumiaiheisessa kirjastossa.

Askarteluun liittyvää tietoa

Lähetyksen aikana lapset oppivat valmistamaan omia käsinukkeja saatavilla olevista materiaaleista.

Mahdollisia tarvikkeita askartelutoimintaan:

  • kiviä, keppejä, käpyjä, puun lehtiä, simpukankuoria
  • makaronia tai muuta pastaa, papuja, muroja
  • pesusieniä, kankaanpaloja, lankaa, nyöriä, värillistä paperia, nappeja
  • pumpulipalloja, hammastikkuja, metallilankaa
  • liimaa, teippiä, tusseja, lyijykyniä, olkia

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.