Uutistiedote

Ensimmäinen presidenttikunta esittää mitä lämpimimmät terveiset vastavalitulle paavi Franciscukselle

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon ensimmäinen presidenttikunta on antanut keskiviikkona seuraavan lausunnon:

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon johtohenkilöiden ja jäsenten puolesta esitämme mitä lämpimimmät terveisemme Hänen pyhyydelleen paavi Franciscukselle ja rukoilemme, että hän tuntee Herran rauhaa palvellessaan katolisen kirkon paavina.  

Meille on ollut kunnia ja ilo, että nämä kaksi kirkkoa ovat voineet työskennellä yhdessä uskoon, moraaliin sekä köyhien ja tarvitsevien palvelemiseen liittyvissä asioissa. Arvostamme näissä yhteisissä pyrkimyksissä muodostuneita suhteita, ja olemme kiitollisia siitä hyvästä, mitä on saatu aikaan.

Odotamme innolla yhteisiä pyrkimyksiämme etsiä – kuten Paavali kirjoitti – kaikkea, mikä on totta, kunnioitettavaa, oikeaa, puhdasta, rakastettavaa ja hyvältä kuuluvaa (ks. Fil. 4:8).

 

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.