Uutistiedote

Euroopan vyöhykkeen johtokuntaan uusi toinen neuvonantaja

Maanantaista 1. elokuuta 2016 lähtien vanhin Gary B. Sabin on Euroopan vyöhykkeen johtokunnan uusin jäsen, ja hän palvelee Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhykkeen johtajan vanhin Patrick Kearonin toisena neuvonantajana. Hän tulee vanhin Timothy J. Dychesin tilalle Euroopan vyöhykkeen keskustoimistoon Frankfurtiin Saksaan. Vanhin Dyches siirtyy palvelemaan kirkon temppeliosastolle Salt Lake Cityyn.

Vanhin Sabin palveli seitsemänkymmenen viidennen koorumin jäsenenä Pohjois-Amerikan läntisellä vyöhykkeellä, kun hänet kutsuttiin johtavana auktoriteettina palvelevaksi seitsenkymmeneksi huhtikuun 2016 yleiskonferenssissa.

Seitsemänkymmenen virka on yksi korkeamman pappeuden eli Melkisedekin pappeuden viroista, joihin asetetaan. Seitsenkymmenet on erityisesti kutsuttu ja asetettu saarnaamaan evankeliumia sekä palvelemaan Kristuksen erityisinä todistajina maailmalle.

Vanhin Sabin on palvellut kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Belgian ja Alankomaiden lähetyskentällä, vaarnanjohtajana sekä monissa muissa kirkon tehtävissä. Hän on suorittanut alemman korkeakoulututkinnon liiketaloudessa Brigham Youngin yliopistossa ja ylemmän korkeakoulututkinnon liikkeenjohdossa Stanfordin yliopistossa.  

Hän on työskennellyt puheenjohtajana ja toimitusjohtajana useissa yrityksissä, kuten Excel Realty Trust ja Price Legacy. Viimeisimpinä työtehtävinään hän toimi Excel Realty Holdingsissa ja Excel Trustissa. Vanhin ja sisar Sabin ovat myös perustaneet Sabin Children’s Foundation -nimisen järjestön, joka on omistautunut huolehtimaan lasten lääketieteellisistä tarpeista.

Gary Byron Sabin on syntynyt Provon kaupungissa Utahin osavaltiossa Yhdysvalloissa 7. huhtikuuta 1954. Hän solmi avioliiton Valerie Purdyn kanssa elokuussa 1976. Heillä on viisi lasta.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.