Uutistiedote

Euroopassa otetaan käyttöön helppo ja kätevä ”Maakohtaiset sivut” -kampanjakortti

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhyke ottaa käyttöön uuden kampanjakortin, jonka tarkoituksena on edistää maakohtaisten sivujen käyttöä Euroopassa. Kortti on tarkoitettu lähetyssaarnaajien ja jäsenten käyttöön, kun he kutsuvat ystäviä saamaan tietoa evankeliumin sanomasta ja kirkosta omassa maassaan. Tätä korttia käytetään kaikkialla Euroopassa, eikä sitä tarvitse kääntää ja lokalisoida erikseen kutakin maata varten.

ccp1

Kuinka se toimii?

Kortin URL-osoite (http://countrypage.lds.org) johtaa kirkon ystävät siirtymissivulle, jossa he voivat valita haluamansa maan.

ccp2

Kortin kääntöpuolella on tilaa, johon käyttäjä voi lisätä henkilökohtaisen viestin tai yhteystietonsa. Kortissa on myös QR-koodi, joka älylaitteella skannattaessa vie käyttäjän omassa selaimessaan samalle siirtymissivulle.

Kortteja voi tilata verkkomyymälästä osoitteessa http://store.lds.org helmikuusta 2015 alkaen.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.