Uutistiedote

Huhtikuun 2021 yleiskonferenssi on kokonaan virtuaalinen

Maailmanlaajuisen terveystilanteen aiheuttaessa edelleen jatkuvaa huolta Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon ensimmäinen presidenttikunta on ilmoittanut, että huhtikuun 2021 yleiskonferenssi on kokonaan virtuaalinen.

© 2021 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
  

Huhtikuun ohjelma toimii samoin kuin lokakuun 2020 yleiskonferenssissa: Ohjelma lähetetään temppeliaukion konferenssikeskuksen teatterista, paikalla ovat ainoastaan kunkin kokouksen puhujat puolisoineen ja musiikki on aiemmin tallennetuista yleiskonferensseista.

”Maailmanlaajuisena organisaationa meillä on velvollisuus olla hyviä kansalaisia ja toimia harkiten, mitä tulee ainutlaatuiseen yleiskonferenssitapahtumaan, joka perinteisesti tuo tuhansia vieraita Salt Lake Cityyn eri puolilta maapalloa”, ensimmäinen presidenttikunta on sanonut.

Kaikki huhtikuun 2021 konferenssin kokoukset lähetetään suorana osoitteessa broadcasts.churchofjesuschrist.org. Kokoukset ovat saatavana myös Evankeliumiaiheisen kirjaston, Latter-day Saints Channelin, radion, television, satelliitti- ja muiden digitaalisten kanavien välityksellä. Ks. yksityiskohtaisempi luettelo artikkelissa 5 Ways to Watch or Listen to October 2020 General Conference Live.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.