Uutistiedote

Kirkko on ilmoittanut uudesta maailmanlaajuisesta hankkeesta, joka on tulossa nuorille ja lapsille

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on ilmoittanut uudesta lähestymistavasta, joka korvaa kaikki tyttöjen ja poikien sekä nuorten naisten ja nuorten miesten olemassa olevat toimintaohjelmat tammikuusta 2020 alkaen. Kirkon lapset ja nuoret kaikkialla maailmassa ovat kallisarvoisia. He edustavat tulevaisuutta, ja kirkko keskittyy merkittävällä tavalla huolehtimaan heidän tarpeistaan.

 

Vuosien ajan kirkkomme johtohenkilöt ovat valmistelleet uutta hanketta, jolla opetetaan kaikkia lapsia ja nuoria sekä tarjotaan heille johtamis- ja kehittymismahdollisuuksia, tuetaan perheitä ja vahvistetaan nuoria kaikkialla, kun he kasvattavat uskoa Herraan ja Vapahtajaan Jeesukseen Kristukseen. Tämän uuden lähestymistavan tarkoituksena on auttaa kaikkia tyttöjä ja poikia sekä nuoria naisia ja nuoria miehiä löytämään oma iankaikkinen identiteettinsä, kasvattamaan luonnetta ja sinnikkyyttä, omaksumaan elämäntaitoja sekä täyttämään jumalalliset roolinsa Jumalan poikina ja tyttärinä. Hanke suunnitellaan sellaiseksi, että se sallii paikallisten johtohenkilöiden, perheiden ja myös itse nuorten sovittaa ponnistelujaan ja samalla tarjota palvelumahdollisuuksia ja toimintoja, vaalia tervehenkisiä ihmissuhteita ja tukea yhteisöjä. Yksityiskohtaista tietoa tulee sivustolle childrenandyouth.lds.org, kun toteuttamisen ajankohta lähestyy.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.