Uutistiedote

Maailmanlaajuinen keskustelutapahtuma nuorille - "Minä olen Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi"

Nuorten teema vuodelle 2024 on ”Minä olen Jeesuksen Kristuksen opetuslapsi” (3. Nefi 5:13). Sen pohjalta sunnuntaina 28. tammikuuta 2024 pidettävän nuorille suunnatun maailmanlaajuisen keskustelutilaisuuden aiheena on opetuslapseus.

Nuoria kannustetaan kokoontumaan nuorten ryhmänsä kanssa ja osallistumaan tähän maailmanlaajuiseen keskusteluun, jota edesauttaa ennalta tallennettu video, jossa on puhujana vanhin Gary E. Stevenson kahdentoista apostolin koorumista.

Ennalta tallennettu video on nyt saatavana englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, portugaliksi ja espanjaksi. Lisää kieliä on tulossa lähiviikkoina. Se julkaistaan sivuston churchofjesuschrist.org lähetyssivulla ja Evankeliumiaiheisessa kirjastossa, jotta sitä voi katsella ryhmän kanssa 28. tammikuuta alkaen.

Paikallisen tilaisuuden ehdotettu ohjelmarunko

Seuraavassa on ehdotus tämän kokouksen kulusta:

  • Nuorten esittämä musiikkiesitys ja rukous
  • Kokousta johtaa nuori
  • Katsotaan ennalta tallennettu video (video-osuus kestää 45 minuuttia)
  • Pysähdytään aika ajoin, kun video kehottaa yhteiseen keskustuun annetuista pohdintakysymyksistä
  • Loppurukous
  • Tapahtuman jälkeinen kokoontuminen haluttaessa

Nuorten teemalaulu ja muuta aineistoa

Nuorten albumi ja teemalaulu vuodelle 2024, nuorten teemaan liittyviä kuvia, toimintaideoita ja muuta tietoa on sivustolla youth.churchofjesuschrist.org.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.