Uutistiedote

Mormon Channel sai tunnustusta menestyksestä YouTubessa

Mormon Channel

Marraskuussa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko sai huomiota, kun Touchstorm Video Index -hakemisto listasi Mormon Channelin ”huippubrändiksi” YouTubessa.

Touchstormin raportissa esitellään kanavia, jotka lasketaan niin sanottuun ”YouTube 5 000” -ryhmään – kanaviin, joissa jokaisella on ollut ainakin 43 miljoonaa katsomiskertaa. Touchstormin mukaan noista 5 000:sta brändejä on vain 74, ja se asetti Mormon Channelin niistä sijalle 52. Merkittävästi alhaisemmalle sijalle kuin Mormon Channel sijoittuu kuuluisia maailmanlaajuisia brändejä.

Mormon Channelilla on yli 226 000 YouTube-tilaajaa, ja sen käyttäjät ovat katsoneet sen yli 1 900 videota enemmän kuin 61 miljoonaa kertaa. Muunkielisillä Mormon Channelin versioilla, kuten ranskan-, saksan-, italian-, portugalin- ja espanjankielisillä, on lisäksi 60 000 tilaajaa. Touchstorm huomauttaa, että Mormon Channelin videoita katsellaan sen videokirjastosta laajalti (keskimäärin 31 326 katsomiskertaa/video) ja että Mormon Channel on niiden brändien joukossa, jotka saavat keskiarvoa korkeamman tilaajamäärän (3 586) yhtä miljoonaa katsomiskertaa kohden.

Touchstorm sanoo, että korkea tilaajamäärä on merkki siitä, että ”sitä katsoneet pitivät sen sisällöstä, halusivat nähdä lisää ja olivat valmiita ottamaan seuraavan askeleen ja luomaan brändiin suhteen”. Mormon Channelin johtaja Todd Daley sanoo, että kirkko yrittää yksinkertaisesti ”tarjota sisältöä, joka innoittaa ja kohottaa, ja ihmiset näyttävät vastaavan siihen”.

Mormon Channelin lisäksi kirkolla on muutamia muitakin YouTube-kanavia. Niihin kuuluvat

  • Mormon Channel / Mormon Messages, josta on ranskankielinen, saksankielinen, italiankielinen, portugalinkielinen ja espanjankielinen versio
  • Mormon.org (37 500 tilaajaa ja 42 miljoonaa katsomiskertaa)
  • Mormonien tabernaakkelikuoro (40 000 tilaajaa ja 5,5 miljoonaa katsomiskertaa)
  • Mormonien uutishuone (21 000 tilaajaa ja 3,5 miljoonaa katsomiskertaa)
  • FamilySearch (7 200 tilaajaa ja 1 miljoonaa katsomiskertaa).

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.