Uutistiedote

Mormoniapostoli vierailee Saksassa, Kap Verdessä ja Alankomaissa

Vanhin Ronald A. Rasband Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon kahdentoista apostolin koorumista vierailee tässä kuussa Saksassa, Alankomaissa ja Kap Verdessä. Hänen on määrä käydä kuudessa kaupungissa yhdeksän päivän aikana 11.–22. huhtikuuta 2018.

Muiden vierailujen ohella vanhin Rasband tapaa jäseniä ja lähetyssaarnaajia näissä kolmessa maassa. Saksassa hän käy Berliinissä ja Düsseldorfissa ja Alankomaissa Apeldoornissa. Kap Verdessä hän käy Praiassa, Mindelossa sekä Fogon saarella.

 

Jäsenet näillä alueilla kuulevat vanhin Rasbandin puhuvan useissa kokouksissa: jotkut erityisissä vaarnakonferensseissa, toiset hartaustilaisuuksissa ja loput lähetyssaarnaajien kokouksissa.

Euroopan vyöhykkeen johtaja Paul V. Johnson on vanhin Rasbandin mukana Berliinissä, ja he matkustavat yhdessä Kap Verdeen. Kap Verdessä he tapaavat vyöhykeseitsenkymmen Joaquim J. Moreiran, joka on heidän kanssaan heidän Kap Verdessä viettämänsä ajan.

”Olen innoissani vanhin Rasbandin vierailusta Eurooppaan, varsinkin kun otetaan huomioon äskettäin yleiskonferenssissa ilmoitetut muutokset. Hän tapaa monia pappeus- ja apujärjestöjen johtajia ja auttaa meitä kulkemaan tehokkaammin eteenpäin palvellessamme suurenmoisia ihmisiä Euroopassa. On suuri siunaus saada yksi Herran apostoleista Eurooppaan”, sanoi vyöhykkeenjohtaja Johnson.

Kirkko aloitti toimintansa Kap Verdessä vuonna 1989, ja nykyisin siellä on 13 504 jäsentä. Saksassa kirkko on toiminut vuodesta 1843, ja jäseniä on yhteensä yli 40 000. Alankomaissa kirkolla on yli 9 000 jäsentä. Ensimmäinen hollantilainen seurakunta perustettiin vuonna 1862.

Kirkon Euroopan vyöhykkeen toimisto tulee tarjoamaan kunkin maan uutishuoneessa uutisia, myös videoita ja valokuvia, vanhin Rasbandin vierailuista Kap Verdeen, Saksaan ja Alankomaihin.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.