Uutistiedote

Mormonien hanke pyrkii tekemään tunnetuksi tulevaa maailmanlaajuista kokousta

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko Euroopassa julkaisee uuden videohankkeen keskiviikkona 14. maaliskuuta 2018 herättääkseen tietoisuutta kirkon tulevasta yleiskonferenssitapahtumasta.

 

Yleiskonferenssi on tapahtuma, johon mormonit ympäri maailmaa kokoontuvat kahdesti vuodessa kuulemaan kirkon johtohenkilöitä, kun nämä puhuvat monista eri hengellisistä aiheista. Yleiskonferenssista kerrotaan lisää tietoa tässä.

Hanke nimeltä ”He puhuivat meille” koostuu 16 videosta, jotka sisältävät sanomia kirkon johtohenkilöiltä ja jotka on käännetty 23 kielelle. Nämä videot jaetaan Facebookissa ja kirkon eurooppalaisilla maakohtaisilla sivuilla.

Ensimmäisenä julkaistavalla videolla vanhin Neil L. Andersen todistaa, kuinka me voimme kuulla Herran äänen Hänen palvelijoidensa opetuksissa yleiskonferenssissa.

Tämän hankkeen tarkoituksena on herättää tietoisuutta yleiskonferenssista sekä auttaa yksilöitä valmistautumaan henkisesti ja hengellisesti viikonloppuun, joka on täynnään saarnoja kirkon johtohenkilöiltä.

Euroopan vyöhykkeen tiedotuspäällikkö Brian Cordray sanoo: ”Ihannetapauksessa toivomme, että kun ihmiset katsovat päivittäisiä videoita ja tuntevat sen suloisen hengen, joka näihin innoitettuihin sanomiin liittyy, he saavat suuremman halun olla mukana tässä huhtikuun yleiskonferenssissa.”

Cordray lisää: ”Riemuitsemme siitä, että kuulemme uutta profeettaamme, presidentti Russell M. Nelsonia, ja olemme innokkaita hyväksymään hänet, hänen neuvonantajansa ja kaikki muut kirkon johtohenkilöt sekä antamaan heille tukemme.”

Viime vuonna yleiskonferenssihanke tavoitti 3,3 miljoonaa ihmistä, sitä katsottiin 1,3 miljoonaa kertaa ja se sai 40 000 reaktiota, kommenttia ja jakamista. Tämä hanke onnistui herättämään lisää tietoisuutta tapahtumasta sekä herättämään innostusta kuulla kirkon profeettoja, näkijöitä ja ilmoituksensaajia.

Kaikkia kutsutaan seuraamaan yleiskonferenssikokouksia, jotka pidetään 31. maaliskuuta ja 1. huhtikuuta. Tietoa siitä, kuinka voi seurata näitä kokouksia suorana lähetyksenä, on tässä.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.