Uutistiedote

Kirkko julkaisee Euroopassa Mormonin kirjaa koskevan lukuhaasteen

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko kutsuu kirkon jäseniä ja ystäviä kautta Euroopan lukemaan Mormonin kirjaa 21 peräkkäisenä päivänä ja tulemaan lähemmäksi Jeesusta Kristusta kokeilemalla Jumalan sanaa. Hanke nimeltä ”Mormonin kirjaa koskeva 21 päivän haaste” alkaa 1. syyskuuta 2018.

Vanhin Paul V. Johnson, Euroopan vyöhykkeen johtaja, sanoo: ”Mormonin kirjan tutkiminen antaa minulle voimaa ja auttaa minua tuntemaan olevani lähempänä taivaallista Isääni ja Hänen Poikaansa Jeesusta Kristusta. Tiedän, että jos luemme päivittäin tätä suurenmoista pyhää kirjaa, Herra siunaa meitä.”

Kampanjan esittelyvideo on ollut esillä kirkon sosiaalisen median kanavilla 29:ssä Euroopan maassa. Päävideossa esiintyy yksittäisiä ihmisiä ja perheitä, jotka ovat jo toteuttaneet haasteen ja ovat päättäneet kertoa kokemuksistaan ja näkemyksistään. Kaikki kampanja-aineisto on saatavana 22 kielellä, ja se voidaan ladata kullakin maakohtaisella sivustolla sille omistetulta sivulta.

Auttaakseen kaikkia toteuttamaan haasteen kirkko on laatinut pienen kirjanmerkin, jossa on kysymyksiä sekä merkityksellisiä pyhien kirjoitusten viitteitä jokaiselle päivälle. Tämän kirjanmerkin voi tulostaa kotona, ja sillä voi myös kutsua muita vastaamaan haasteeseen alkaa lukea Mormonin kirjaa päivittäin.

 

Kolme viikkoa kestävän kampanjan aikana verkossa julkaistaan kuusi lyhyttä videota valituista Mormonin kirjan kohdista. Kirkon lähetyssaarnaajat Euroopassa järjestävät kampanjasta myös katuesittelyjä monissa Euroopan kaupungeissa. He pystyvät vastaamaan kysymyksiin Mormonin kirjasta ja auttamaan kaikkia tutustumaan siihen. He myös esittävät henkilökohtaisia kutsuja lukea kirjaa ja huomata siten sen myönteinen vaikutus ihmisen omassa elämässä.

Mormonin kirjaa koskeva 21 päivän haaste -kampanja esitellään myös mormon.org-sivuston kielikohtaisilla sivustoilla, ja se ohjaa kävijät niille sivuille, joilla julkaistaan tietoa kampanjasta ja sen aineistoa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.