Uutistiedote

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenille maailmanlaajuinen konferenssi on ilmoituksen aikaa

Kymmenet tuhannet Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenet eri puolilla Eurooppaa valmistautuvat 6. lokakuuta alkavaan 188. puolivuotiskonferenssiin.

 

Tämä konferenssi on kirkon jäsenille tilaisuus saada johdatusta, oppia lisää Jeesuksesta Kristuksesta ja kokoontua yhteen puolen miljoonan jäsenen joukkona Euroopassa ja yli 16 miljoonan jäsenen joukkona maailmanlaajuisesti. Konferenssi koostuu viidestä kokouksesta: neljästä yleisestä kokouksesta ja yhdestä kokouksesta kirkon naispuolisille jäsenille. Ihmisiä eri puolilta maailmaa matkustaa Salt Lake Cityyn Utahiin Yhdysvaltoihin osallistuakseen yleiskonferenssiin. Jokainen kokous tulkataan yli 80 kielelle, ja lähetykset näkyvät kaikkialla maailmassa.

Kirkon jäsenet eri puolilla maailmaa odottavat innolla yleiskonferenssia, joka on heille aikaa pohdiskella omaa elämää ja sitä, kuinka he voivat vahvistaa suhdettaan Jumalaan, perheeseen ja yhteiskuntaansa. Monille konferenssi on aikaa saada vastauksia Jumalalta ja ymmärtää täydemmin, kuinka Hän haluaa heidän elävän. Adrian Rojas Rodriguez Espanjasta selittää, että valmistautuessaan konferenssiin ”kirjoitan muistiin kysymyksiä asioista, jotka ovat ajankohtaisia elämässäni, ja tiedän, että niihin vastataan tulevassa konferenssissa. Näin tiedän, mitä taivaallinen Isä odottaa minulta elämässäni.”

Saksassa asuvalle Pfeifferin perheelle konferenssi on erityinen tilaisuus ”kuunnella profeettoja ja osallistua”. Konferenssin jälkeisten viikkojen ja kuukausien aikana Pfeifferin perhe sekä heidän seurakuntansa tutkivat konferenssin aikana puhuttuja sanoja sunnuntaikokouksissaan. Tämä auttaa heitä muistamaan opetetut asiat ja saamansa johdatuksen. Puolivuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen yleiskonferenssi on erityistä aikaa uskoville kaikkialla maailmassa, myös Euroopassa. Opitut asiat ja saatu henkilökohtainen ilmoitus muovaavat osaltaan heidän elämäänsä tulevien kuukausien ja vuosien ajan.

Yleiskonferenssin aikataulu lokakuussa 2018:

  • Yleinen naisten kokous naisille ja 8 vuotta täyttäneille tytöille pidetään lauantaina 6. lokakuuta klo 18.00 Kalliovuorten kesäaikaa (eli sunnuntaina 7. lokakuuta klo 3.00 Suomen aikaa).
  • Yleiset kokoukset kaikille jäsenille pidetään lauantaina 6. lokakuuta ja sunnuntaina 7. lokakuuta klo 10.00 ja 14.00 Kalliovuorten kesäaikaa (eli klo 19.00 ja 23.00 Suomen aikaa).

Konferenssi lähetetään verkossa sivustolla lds.org, jossa kirkon jäseniä ja ystäviä kutsutaan katsomaan ja osallistumaan. Seuraa sosiaalisessa mediassa tunnistetta #GeneralConference, niin näet, kuinka tämä yleiskonferenssi on innoittanut miljoonia.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.