Uutistiedote

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon yleiskonferenssi – tilaisuus kuulla nykyajan profeettaa

Miljoonat ihmiset kokoontuvat tulevana viikonloppuna 6.–7. huhtikuuta osallistumaan Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon puolivuosittaiseen yleiskonferenssiin.

 

Yksi kirkon tunnusmerkeistä on usko siihen, että Jumala puhuu yhä nykyajan profeetoille johtaakseen ja ohjatakseen lapsiaan aivan kuten Hän toimi Mooseksen, Abrahamin ja muiden kanssa Raamatun aikoina. Yleiskonferenssi on kahdesti vuodessa aikaa, jolloin Jeesuksen Kristuksen kirkon jäsenet ja ystävät saavat kuulla Herran ohjaavaa ääntä profeetan, presidentti Russell M. Nelsonin suulla.

Konferenssin aikana presidentti Nelsonin ohella monilla muillakin kirkon johtohenkilöillä kuten kahdentoista apostolin koorumin jäsenillä on tilaisuus puhua. Profeetan lailla myös apostolit saavat opastusta ja ilmoitusta Jumalalta aivan kuten saivat Uuden testamentin Pietari, Jaakob, Johannes ja Paavali. Apostolin pääasiallisena vastuuna on todistaa Kristuksesta ja kutsua kaikkia kääntymään Vapahtajan puoleen ja luomaan henkilökohtainen suhde Häneen.

Viime huhtikuun yleiskonferenssissa vanhin David A. Bednar kahdentoista apostolin koorumista sanoi: ”Todistan, että Jeesus Kristus on ylösnoussut ja elävä Lunastajamme. Ja lupaan, että Hän opastaa, suojelee ja vahvistaa meitä, kun vaellamme Hänen henkensä sävyisyydessä.”

Konferenssissa kuullaan myös kirkon apujärjestöjen johtotehtävissä toimivia naisia ja miehiä.

Kaikkia kutsutaan osallistumaan puolivuosittaiseen yleiskonferenssiin kuulemaan innoittavia sanomia ja oppimaan lisää Jeesuksesta Kristuksesta.

Yleiskonferenssin aikataulu huhtikuussa 2019:

  • Yleinen pappeuskokous Aaronin ja Melkisedekin pappeuden haltijoille pidetään sunnuntaina 7. huhtikuuta klo 3 aamuyöllä Suomen aikaa, jälkilähetys seurakuntakeskuksissa sunnuntaina 7. huhtikuuta klo 12.
  • Kaikille jäsenille tarkoitetut yleiset kokoukset pidetään lauantaina ja sunnuntaina, 6. ja 7. huhtikuuta, klo 19 ja klo 23 Suomen aikaa.

Konferenssi lähetetään verkossa sivustolla churchofjesuschrist.org ja on kuultavissa yli 80 kielellä siellä, missä kirkon jäseniä ja ystäviä kutsutaan osallistumaan ja katsomaan sitä. Seuraa sosiaalisessa mediassa tunnistetta #GeneralConference, niin näet, kuinka nykyajan profeettojen ja apostolien sanat ovat innoittaneet miljoonia ihmisiä.

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkossa on eri puolilla maailmaa yli 16 miljoonaa jäsentä, ja Euroopassa on yli puoli miljoonaa jäsentä 1 400 seurakunnassa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.