Johtohenkilön elämäkertatietoja

Vanhin Ulisses Soares

Vanhin Ulisses Soares hyväksyttiin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon kahdentoista apostolin koorumin jäseneksi 31. maaliskuuta 2018. Hän toimi johtavana auktoriteettina palvelevana seitsenkymmenenä 2. huhtikuuta 2005 lähtien, ja hänet nimettiin seitsemänkymmenen johtokunnan jäseneksi 6. tammikuuta 2013. Aiemmin hän on palvellut neuvonantajana Afrikan kaakkoisella vyöhykkeellä, Brasilian vyöhykkeen johtajana ja neuvonantajana Brasilian eteläisellä vyöhykkeellä.

 

Vanhin Soares suoritti kandidaatintutkinnon kirjanpidossa ja taloustieteessä São Paulon Pontifícian katolisen yliopiston taloustieteen laitoksella vuonna 1985 ja suoritti myöhemmin liiketaloustieteen maisterintutkinnon. Hän työskenteli kirjanpitäjänä ja tilintarkastajana monikansallisissa yrityksissä Brasiliassa sekä ajallisten asioiden johtajana kirkon São Paulon vyöhyketoimistossa Brasiliassa. Saadessaan kutsun johtavaksi auktoriteetiksi hän toimi kirkon johtavalta piispakunnalta saamassaan erityistehtävässä Salt Lake Cityssä.

Vanhin Soares on palvellut monissa kirkon tehtävissä, kuten kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Rio de Janeiron lähetyskentällä Brasiliassa, vanhinten koorumin johtajana, neuvonantajana piispakunnassa, korkean neuvoston jäsenenä, vaarnan toimisihteerinä, alueen huoltotyöedustajana, vaarnanjohtajana ja Porton lähetyskentän johtajana Portugalissa (2000–2003).

Ulisses Soares syntyi São Paulossa Brasiliassa 2. lokakuuta 1958. Hän solmi avioliiton Rosana Fernandesin kanssa lokakuussa 1982. Heillä on kolme lasta ja kolme lastenlasta.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.