Uutistiedote

Yleinen naisten kokous lähetetään miltei 500 kokouspaikkaan eri puolille Eurooppaa

Naiset ja 8 vuotta täyttäneet tytöt kokoontuvat 27. syyskuuta 2014 klo 18 paikallista aikaa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon yleiseen naisten kokoukseen Salt Lake Cityn konferenssikeskukseen Utahissa Yhdysvalloissa. Tuhansien uskollisten sisarten Euroopassa odotetaan seuraavan nauhoitettua lähetystä jossakin lähes 500 kokouspaikasta tai katsovan internetistä suoratoistolähetystä.

Yleisölle puhuvat yksi ensimmäisen presidenttikunnan jäsen sekä muutamat naisten johtohenkilöistä. Kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon jäsenet ja myös muihin kirkkokuntiin kuuluvat. Yleinen naisten kokous pidetään kahdesti vuodessa. Se on korvannut yleisen Apuyhdistyksen ja yleisen Nuorten Naisten kokouksen, joita on pidetty vuodesta 1993 lähtien.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.