Johtohenkilön elämäkertatietoja

Vanhin Gary E. Stevenson

Vanhin Gary E. Stevenson, 56, nimitettiin kahdentoista apostolin koorumiin 3. lokakuuta 2015. Saadessaan kutsun kahdentoista koorumiin hän palveli kirkon johtavana piispana, missä tehtävässä hän oli palvellut huhtikuusta 2012. Hänet kutsuttiin seitsemänkymmenen ensimmäiseen koorumiin vuonna 2008, ja hän on palvellut Aasian pohjoisen vyöhykkeen johtajana. Aiemmissa kirkon tehtävissä hän on palvellut mm. kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Fukuokan lähetyskentällä Japanissa, korkean neuvoston jäsenenä, piispana, vaarnanjohtajan neuvonantajana, Nagoyan lähetyskentän johtajana Japanissa sekä seurakunnan pyhäkoulun opettajana.

Hän on suorittanut kandidaatin tutkinnon liikkeenjohdossa Utahin osavaltiollisessa yliopistossa. Hän oli perustamassa yritystä Icon Health & Fitness, Inc, missä hän toimi toimitusjohtajana ja operatiivisena johtajana vuoteen 2008. Hän on ollut mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa ja palvellut johtokunnissa ja neuvoa antavissa neuvostoissa. 

Vanhin Stevenson varttui Cache Valleyssa Utahissa. Hän on naimisissa Lesa Jean Higleyn kanssa, ja heillä on neljä poikaa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.