Johtohenkilön elämäkertatietoja

Vanhin Timothy J. Dyches

Vanhin Timothy J. Dyches hyväksyttiin 6. huhtikuuta 2013 Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon seitsemänkymmenen toisen koorumin jäseneksi 62 vuoden iässä. Ennen kutsun saamista hän palveli lähetysjohtajana Portlandin lähetyskentällä Oregonissa Yhdysvalloissa (2008–2011).

Vanhin Dyches opiskeli Brigham Youngin yliopistossa, missä hän suoritti yliopisto-opinnoissa kandidaatin tutkinnon. Hän suoritti lääketieteellisen tutkintonsa ja erityiskoulutuksensa Washingtonin yliopiston alaisessa lääketieteen oppilaitoksessa St. Louisissa Missourissa. Vuonna 1985 hän avasi yksityispraktiikan, jossa hän suoritti korva-, nenä- ja kurkkuleikkauksia vuoteen 2008 asti. Vuonna 2012 hänet valittiin Amerikan polikliinisten leikkauskeskusten operatiivisen kehittämisen varapääjohtajaksi.

Vanhin Dyches on palvellut lukuisissa kirkon tehtävissä, kuten kokoaikaisena lähetyssaarnaajana Saksan eteläisellä lähetyskentällä (1970–1972), seurakunnan toimisihteerinä, pyhäkoulun johtajana, korkean neuvoston jäsenenä, vaarnanjohtajan neuvonantajana, vaarnanjohtajana, temppelin toimitustyöntekijänä, vaarnan lähetystyönjohtajan neuvonantajana, vyöhykeseitsenkymmenenä, lähetysjohtajana ja diakonien koorumin neuvojana.

Timothy John Dyches syntyi Murrayssa Utahissa tammikuussa 1951. Hän solmi avioliiton Jill Elizabeth Dudleyn kanssa huhtikuussa 1974. Heillä on kolme lasta, kaksitoista lastenlasta, ja he asuvat Renossa Nevadassa.

Sisar Jill Dudley Dyches syntyi Paul ja Rose Coyer Dudleyn perheeseen, ja hän varttui Glens Fallsissa New Yorkin osavaltiossa.  Hän liittyi kirkkoon nuorena sen jälkeen kun lähetyssaarnaajat olivat koputtaneet oveen ja ilmaisseet halunsa kertoa perheelle Jumalan suunnitelmasta meitä varten.

Hän tapasi miehensä Timothy John Dychesin opiskellessaan Brigham Youngin yliopistossa. Heidän vihittiin Mantin temppelissä 26. huhtikuuta 1974.  Heillä on kaksi hienoa poikaa ja yksi erinomainen tytär, joista kukin on naimisissa ihanan puolison kanssa.  Lisäksi vanhin ja sisar Dychesillä on kaksitoista suloista lastenlasta, jotka ovat olleet siunauksena heidän elämässään. Sisar Dyches iloitsee eniten viettäessään aikaa perheensä kanssa ja kuullessaan terveisiä entisiltä lähetyssaarnaajilta. Hän nauttii lukemisesta, taiteesta ja sukututkimustyöstä.

Sisar Dyches on palvellut kirkossa eri tehtävissä, muun muassa Alkeisyhdistyksessä, Nuorissa Naisissa, pyhäkoulussa, Apuyhdistyksessä, partiossa ja temppelityöntekijänä. Hän on palvellut myös lukuisissa paikallisissa järjestöissä ja vapaaehtoistyössä. Hänellä oli etuoikeus palvella miehensä kanssa, kun tämä toimi Portlandin lähetyskentän johtajana Oregonissa Yhdysvalloissa vuosina 2008–2011.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.