Uutistiedote

Seurakunnan jäsenet lauloivat vanhainkodissa

”Tänään olenko hyvää mä tehnyt lain…”

Jeesus Kristus on kehottanut meitä palvelemaan toisiamme. Tampereen 2. seurakunnassa järjestettiin seurakunnan yhteinen palvelutempaus, johon kaikki kynnelle kykenevät saivat osallistua. Reilut 50 seurakuntalaista, joukossa useita lapsia ja nuoria, kokoontui Tampereella Koukkuniemen vanhainkotiin laulamaan asukkaille keskiviikkoiltana 10.8. 2011.

Osallistujat jakaantuivat ryhmissä kuudelle osastolle, yleensä osaston päivähuoneeseen eli ruokasaliin, jonne asukkaat oli huoneistaan tuotu. Ryhmissä laulettiin erilaisia yhteislauluja, muun muassa lastenlauluja ja kansanlauluja. Joillakin osastoilla vanhukset kuntonsa mukaan lauloivat mukana heille ennestään tuttuja lauluja. Saattoi huomata, että vanhainkodin asukkaat ilahtuivat ja virkistyivät tuokiosta, jonka seurakuntalaiset heille järjestivät.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.