Uutistiedote

Ensimmäisen presidenttikunnan joulusanoma 2015

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon ensimmäinen presidenttikunta on julkaissut joulusanoman 2015:

Löydämme joulun todellisen ilon, kun teemme Vapahtajasta joulunajan keskipisteen. Voimme säilyttää Hänet ajatuksissamme ja elämässämme, kun teemme sitä työtä, jota Hän haluaisi meidän tekevän täällä maan päällä. Noudattakaamme erityisesti tänä aikana Hänen esimerkkiään, kun rakastamme ja palvelemme lähimmäisiämme.

Joulun henki on antamista ilman ajatusta vastalahjasta. Se on onnellisuutta, koska näemme ilon muissa. Se on itsensä unohtamista ja ajan antamista muille. Se on rauhaa, koska olemme löytäneet rauhan Vapahtajan opetuksista. Se on aikaa, jolloin ymmärrämme mitä syvimmin, että mitä enemmän rakkautta me annamme, sitä enemmän sitä on jäljellä muille.

Kun joulunaika kietoo ympärillemme kaiken loistonsa, etsikäämme tietäjien lailla erityistä kirkasta tähteä johdattamaan meitä kohti jouluista mahdollisuuttamme lähimmäistemme palveluksessa. Tehkäämme kaikki hengessä matka Betlehemiin ottaen mukaamme lempeän, rakastavan sydämen lahjanamme Vapahtajalle. Ja olkoon meillä jokaisella ilontäyteinen joulu.

Thomas S. Monson
Henry B. Eyring
Dieter F. Uchtdorf

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.