Uutistiedote

Eurooppalaiset myöhempien aikojen pyhät valmistautuvat katsomaan yleiskonferenssia

Yleiskonferenssi on Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon maailmanlaajuinen kokoontuminen. Kahdesti vuodessa huhti- ja lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna kirkon johtohenkilöt eri puolilta maailmaa esittävät sanomia, jotka keskittyvät Jeesukseen Kristukseen ja Hänen evankeliumiinsa. Salt Lake Citystä Yhdysvalloista 6.–7. huhtikuuta 2024 lähetettäviä konferenssilähetyksiä seuraa useita tuhansia uskollisia eri puolilla Eurooppaa.

<p>Konferenssiyleisö kokoontuu ennen yleiskonferenssin sunnuntain aamukokousta konferenssikeskukseen Salt Lake Cityn temppeliaukiolla Utahissa Yhdysvalloissa 1. lokakuuta 2023.</p>
Konferenssiyleisö kokoontuu ennen yleiskonferenssin sunnuntain aamukokousta konferenssikeskukseen Salt Lake Cityn temppeliaukiolla Utahissa Yhdysvalloissa 1. lokakuuta 2023.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

”Yleiskonferenssi on siunannut elämääni, koska siellä on aina ainakin yksi puhe, joka on tarkoitettu juuri minulle jossakin tietyssä tilanteessa tai koettelemuksessa, jota käyn läpi”, sanoo eräs Saksassa asuva kirkon jäsen. Viime konferenssissa lokakuussa 2023 kirkon presidentti Russell M. Nelson kehotti kuulijoita ”ajattelemaan selestisesti” eli taivaallisesti.

Eräs paikallinen jäsen Alankomaissa pohtii: ”Minulle selestisesti ajatteleminen tarkoittaa sitä, että luottaa enemmän Jumalan aikatauluun ja suunnitelmaan sekä uskoo siihen, että asiat järjestyvät meidän parhaaksemme. Se tarkoittaa myös sitä, että opimme päästämään irti ja antamaan asiat Hänen käsiinsä. Olen todella tehnyt työtä sen eteen, ja se on antanut minulle hyvin paljon sisäistä rauhaa.”

lähetyksenä sivuston churchofjesuschrist.org suoran lähetyksen sivulla yli 70 kielellä. Niitä voi katsoa myös yleiskonferenssin YouTube-kanavalla, Gospel Stream -sovelluksessa, Evankeliumiaiheinen kirjasto -sovelluksessa sekä muilla radio-, televisio-, satelliitti- ja digitaalisilla kanavilla.

Lähetyksen jälkeen puheet ovat saatavina teksti-, ääni- ja videomuodossa useilla kanavilla yli 70 kielellä, jotta niitä voi katsoa ja tutkia. Näitä kanavia ovat Evankeliumiaiheinen kirjasto, Media Library, yleiskonferenssin YouTube-kanava, Gospel Stream ja kirkon lehdet.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.