Mormon Newsroom
Uutistiedote

Kirkon nimi

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon presidentti Russell M. Nelson on esittänyt seuraavan lausunnon, joka koskee kirkon nimeä:

Herra on tähdentänyt mieleeni sen nimen tärkeyttä, jonka Hän on ilmoittanut kirkolleen – nimittäin Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko. Meillä on työtä tehtävänä, jotta saattaisimme itsemme sopusointuun Hänen tahtonsa kanssa. Viime viikkoina useat eri kirkon johtohenkilöt ja osastot ovat panneet alulle välttämättömiä toimia sen toteuttamiseksi. Lisää tietoa tästä tärkeästä asiasta annetaan tulevina kuukausina.

Katso päivitetystä Uutishuoneen tyylioppaasta ohjeita siihen, kuinka tulee asianmukaisesti viitata Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkkoon. Tulevina kuukausina kirkon verkkosivut ja aineistot päivitetään kuvastamaan tätä presidentti Nelsonin antamaa ohjetta.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.