Uutistiedote

Maailmanlaajuinen hartaustilaisuus nuorille aikuisille vanhin ja sisar Soaresin kanssa

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon nuoria aikuisia kutsutaan tulemaan lähemmäksi Jeesusta Kristusta katsomalla nuorille aikuisille suunnattu maailmanlaajuinen hartaustilaisuus 18. helmikuuta 2024.

<p>Vanhin Ulisses Soares ja sisar Rosana Soares</p>
Vanhin Ulisses Soares ja sisar Rosana Soares2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Vanhin Ulisses Soares kahdentoista apostolin koorumista ja hänen vaimonsa Rosana esittävät sanomia erityisesti 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille. Hiljattain vanhin ja sisar Soares ovat opettaneet, kuinka nuoret aikuiset voivat saada henkilökohtaista ohjausta Jumalalta, vahvistaa uskoa ja valmistautua ikuiseen avioliittoon ja perheeseen. Helmikuun hartaustilaisuus on lisämahdollisuus kuulla Jeesuksen Kristuksen apostolia ja tuntea Hengen vaikutusta.

Nuoria aikuisia kannustetaan osallistumaan ystävien kanssa ja keskustelemaan myöhemmin siitä, kuinka elää sen mukaan, mitä he ovat oppineet hartaustilaisuuden aikana.

Ohjeita katseluun

Lähetys tulee saataville useilla eurooppalaisilla kielillä sivustolla broadcasts.churchofjesuschrist.org 25. helmikuuta alkaen.

Mukana ovat seuraavat kielet:

albania, armenia, bulgaria (tekstitetty), espanja, hollanti (tekstitetty), islanti (tekstitetty), italia, kreikka (tekstitetty), kroatia (tekstitetty), latvia, liettua, norja (tekstitetty), puola, ranska, romania (tekstitetty), ruotsi (tekstitetty), saksa, serbia (tekstitetty), slovakki, sloveeni, suomi (tekstitetty), tanska (tekstitetty), tšekki, ukraina, unkari (tekstitetty) ja viro (tekstitetty).

Katsele hartaustilaisuutta myöhemmin täältä Evankeliumiaiheinen kirjasto.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.