Uutistiedote

Mormon.org-verkkosivustolle lisätty viisi uutta eurooppalaista kieltä 

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on juuri julkistanut mormon.org-sivustolla viisi uutta kielivaihtoehtoa, joten saatavilla olevien kielten lukumäärä on nyt 31. Mormon.org on verkkosivusto, jota kirkon lähetystyöosasto käyttää vastatessaan Jeesuksen Kristuksen palautettua evankeliumia sekä kirkon oppeja ja käytäntöjä koskeviin kysymyksiin.

Lähetystyöosaston toimialajohtaja, vanhin Brent H. Nielson on sanonut: ”Mormon.org-verkkosivusto on nyt saatavilla viidellä uudella kielellä: kroaatiksi, romaniaksi, suomeksi, tanskaksi ja unkariksi. Näiden uusien sivustojen avulla useammat taivaallisen Isän lapset voivat saada tietoa palautetusta evankeliumista omalla äidinkielellään sekä saada yhteyden jäseniin ja lähetyssaarnaajiin. Kirkon jäsenet voivat nyt luoda oman profiilinsa näillä kielillä kertoakseen todistuksestaan ja selittääkseen, miksi he ovat kirkon jäseniä ja kuinka evankeliumi on ollut siunauksena heidän elämässään.”

Tulevina viikkoina sivuston kolmen nykyisen eurooppalaisen kielen – kreikan, norjan ja tšekin – sivustoa laajennetaan niin, että siellä on mahdollisuus luoda henkilökohtainen profiili kyseisellä kielellä. Tällä hetkellä verkkosivustolla saatavilla olevista 31 kielestä 22:ta kieltä puhutaan Euroopassa äidinkielenä.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.