Uutistiedote

RootsTech ilmoittaa vuoden 2019 kansainvälisestä tapahtumasta Lontoossa

RootsTechilla, maailman suurimmalla sukututkimus- ja tekniikkakonferenssilla, on ilo ilmoittaa konferenssin laajenemisesta kansainvälisille areenoille alkaen Yhdistyneestä kuningaskunnasta vuonna 2019. RootsTech järjestää tapahtuman ExCeL London Convention Centressä Lontoossa 24.–26. lokakuuta 2019. RootsTech, jonka isäntänä on FamilySearch, on maailmanlaajuinen konferenssi sukupolvien yli ulottuvien perheiden arvostamiseksi. Siellä kaikenikäisiä innostetaan löytämään tietoja ja jakamaan muistojaan ja yhteyksiään. Tästä tapahtumasta on tullut lajissaan suurin maailmassa, ja siihen osallistuu kymmeniätuhansia ihmisiä ympäri maailman.

 

”Olemme uskomattoman innokkaita viemään RootsTechin opetukset ja innon Lontooseen ystävillemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja muualla”, sanoo Steve Rockwood, FamilySearchin kansainvälinen toimitusjohtaja. ”Kiinnostus oman suvun löytämiseen kasvaa kaikkialla maailmassa, etenkin kautta Euroopan, Afrikan, Lähi-idän ja Aasian, ja tämä tapahtuma tarjoaa monille, jotka eivät pysty osallistumaan konferenssiin Salt Lake Cityssä, saman innon, lähteet, opin ja motivaation löytää lisää tietoa suvustaan ja itsestään.”

RootsTech London -tapahtuma noudattaa samankaltaista mallia, joka on osoittautunut onnistuneeksi kuluneiden yhdeksän vuoden aikana, jolloin tapahtuma on järjestetty Salt Lake Cityssä. RootsTech London tarjoaa yli 150 alan asiantuntijoiden pitämää tietoja antavaa luentoa, innostavan näyttelyhallin, jossa toimijat eri puolilta maailmaa esittelevät sukututkimustekniikkaa ja -palveluja, viihdettä sekä innoittavia puheita aiheen tiimoilta.

”Tämä tapahtumamalli on osoittautunut erinomaiseksi keinoksi, jolla ihmiset voivat tulla mukaan sukututkimuksen maailmaan iästä tai sukututkimuksen taitotasosta riippumatta. Jokainen on tervetullut RootsTechiin”, sanoo Jen Allen, tapahtuman johtaja. ”Olemme innoissamme voidessamme laajentaa RootsTechin maailmanlaajuiseksi yhteisöksi, jotta jokainen voi löytää tietoja suvustaan ja syventää sukuun kuulumisen tunnettaan, jota me kaikki kaipaamme.”

RootsTech London -tapahtuma ei korvaa vuosittaista konferenssia Salt Lake Cityssä vaan toimii sen lisänä. Kaikki RootsTech London -konferenssin tilaisuudet pidetään englannin kielellä. Ilmoittautuminen RootsTech London -tapahtumaan avautuu helmikuussa 2019. Lisätietoa sekä tulevia päivityksiä on sivustolla RootsTech.org/London.

Tietoa FamilySearchistä

FamilySearch International on maailman suurin sukututkimusorganisaatio. FamilySearch on voittoa tuottamaton, vapaaehtoistyövoimalla toimiva Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon tarjoama palvelu. Miljoonat ihmiset käyttävät FamilySearchin asiakirjoja, lähteitä ja palveluja saadakseen enemmän tietoa suvustaan. Auttaakseen tässä suuressa pyrkimyksessä FamilySearch ja sen edeltäjät ovat aktiivisesti keränneet, säilyttäneet ja jakaneet sukututkimusasiakirjoja maailmanlaajuisesti yli sadan vuoden ajan. Asiakkaat voivat maksutta käyttää FamilySearchin palveluja verkossa osoitteessa familysearch.org tai yli 5 000 sukututkimuskeskuksessa 129 maassa, mukaan lukien pääsukututkimuskirjasto Salt Lake Cityssä.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.