Uutistiedote

Suuntaa tänä pääsiäisenä huomio Rauhan Ruhtinaan antamiin rauhan periaatteisiin

Kirkon vuoden 2017 pääsiäissanoma on kutsu löytää rauhaa Kristuksen avulla

Neljäntenä peräkkäisenä pääsiäisenä Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko kannustaa jäseniä ja muita eri puolilla maailmaa jakamaan toivon sanomaa Jeesuksesta Kristuksesta. Tämän vuoden teema tulee Raamatun opetuksesta, jonka mukaan Kristus on Rauhan Ruhtinas.

”Hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.” – Jes. 9:5

”Haluamme maailman tietävän, että rauha voi tulla kaikille, jotka vilpittömästi etsivät Rauhan Ruhtinasta”, presidentti Russell M. Nelson kahdentoista apostolin koorumista sanoo. ”Me tuomme koko maailmaan Hänen suloista ja pelastavaa sanomaansa – ’oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.’”

Kuten aiempien vuosien sanomat (joita miljoonat ovat katsoneet), tämän vuoden sanomahanke ajoitetaan pääsiäisviikolle – palmusunnuntaista pääsiäissunnuntaihin 9.–16. huhtikuuta – ja siihen sisältyy kolme kutsua:

  1. Tule Kristuksen luokse.
  2. Opi rauhan periaatteita Rauhan Ruhtinaalta.
  3. Kerro muille, kuinka voi löytää rauhan Vapahtajan avulla.

Kutsu kaikkia tulemaan Kristuksen luokse

Tästä päivästä eli 31. maaliskuuta alkaen mormon.org-sivuston ”Rauhan Ruhtinas” -verkkosivulla näkyy kaksi minuuttia kestävä video (ks. yllä), jossa kuvataan Jeesuksen Kristuksen tehtävää ”Rauhan Ruhtinaana” ja kutsutaan kaikkia oppimaan kahdeksan ”rauhan periaatetta”. Video on saatavana 33 kielellä, ja verkkosivusto on 29 kielellä.

Opi rauhan periaatteita Rauhan Ruhtinaalta

Pääsiäisviikon aikana voi oppia lisää rauhan periaatteista. Joka päivä kirkon maakohtaisella verkkosivustolla ja sosiaalisen median sivuilla Euroopassa näkyy erityinen sanoma Vapahtajan iankaikkisesta tehtävästä meidän Rauhan Ruhtinaanamme.

Kerro muille, kuinka voi löytää rauhan Vapahtajan avulla

Myös nämä videot ja niihin liittyvä sisältö tulevat monille kirkon sosiaalisen median sivuille. Jäseniä kannustetaan jakamaan näitä videoita ja niihin liittyvää sisältöä omilla sosiaalisen median sivuillaan. He voivat myös jakaa omakohtaisia kokemuksia verkossa tunnisteella #RauhanRuhtina

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.