Uutistiedote

TEMPPELI AVOINNA AINOASTAAN ELÄVIEN SINETÖIMISTOIMITUKSILLE

Helsingin temppeli on avoinna rajoitetusti ensimmäisen presidenttikunnan ohjetta noudattaen. Aluksi suoritetaan ainoastaan miehen ja vaimon sinetöimistoimituksia niille jäsenille, jotka ovat saaneet endaumenttinsa aikaisemmin. 

Aika sinetöimiseen on varattava etukäteen ja toimitukset rajataan temppelissä kävijöille tietyn maantieteellisen alueen perusteella. Temppelissä on tätä varten vain välttämätön henkilökunta ja vieraiden määrä on rajallinen. Varauksia tehdään aluksi ainoastaan kesäkuuksi. 

Tehdäksenne varauksen pyydämme teitä lähettämään sähköpostin temppelin toimistoon. Ilmoittakaa siinä sinetöitävien nimet, toivottu sinetöintipäivä, puhelinnumerot ja paras ajankohta jolloin teihin voi ottaa yhteyttä. 

Kaikkia viranomaisten antamia rajoitteita noudatetaan, mukaan lukien matkustaminen, kokoontumiset, hygienia ja turvallisuus. Vierastalo ja pesula ovat edelleen suljettuja. Tämän sivuston ohjeita päivitetään säännöllisesti.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.