Aihe

Tsunamin jälkeinen apu

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko antoi heti joulukuussa 2004 humanitaarista apua tsunamin tuhoamille alueille Indonesiassa, Thaimaassa ja Sri Lankassa. Yhteistyössä Islamic Relief Wordwide [Maailmanlaajuinen islamilainen apu] -järjestön kanssa kirkko lähetti Yhdysvalloista ruokaa ja hätäaputarvikkeita tuhoa kärsineille alueille.
  • Kirkko jatkaa alueen avustamista pitkäaikaisin avustusprojektein. Asuinrakennuksia, kouluja, terveyskeskuksia ja moskeijoita on rakennettu uudelleen paikallisten viranomaisten ja yritysten avustuksella.
  • Joillakin alueilla kirkon johtajat, lähetyssaarnaajat ja jäsenet ovat työskennelleet auttaakseen ihmisiä saamaan takaisin elinkeinonsa. Kalastajille, maanviljelijöille ja kutojille on annettu välttämättömät välineet, jotta he voivat tehdä työtä ja elättää itsensä, perheensä ja yhteisönsä.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.