Uutistiedote

Uudet lähetysjohtajaparit aloittavat tehtävänsä eri puolilla Eurooppaa

14 avioparia aloitti kolmivuotisen palveluksensa 1. heinäkuuta 2023

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon ensimmäinen presidenttikunta on kutsunut uudet lähetysjohtajat ja heidän puolisonsa 14 lähetyskentälle Euroopassa. Uudet johtajaparit aloittivat kolmivuotisen palveluksensa 1. heinäkuuta. Heidän nimensä, toimeksiantonsa ja lyhyet elämäkertansa on lueteltu alla.

New Mission Leaders 01
New Mission Leaders 01
1. heinäkuuta 2023 kolmivuotisen palveluksensa 134 lähetyskentällä maailmanlaajuisesti aloittaneiden uusien lähetysjohtajien ja heidän puolisoidensa asemapaikat ja lukumäärä. Kaavio Church News -lehden luvalla2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Adrianmeren pohjoinen lähetyskenttä

New Mission Leaders 02
New Mission Leaders 02
Brian E. Cordray ja Angelika Cordray, Adrianmeren pohjoisen lähetyskentän lähetysjohtajapari.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Brian E. Cordray, 51, ja Angelika Cordray, neljä lasta, Frankfurtin 2. seurakunta (englanninkielinen), Frankfurtin vaarna Saksassa: Adrianmeren pohjoinen lähetyskenttä, seuraavat lähetysjohtaja Kevin C. Fieldiä ja sisar Dianna M. Fieldiä. Veli Cordray on pyhäkoulun opettaja ja entinen vaarnanjohtaja, korkea neuvoston jäsen, piispa, neuvonantaja piispakunnassa, seurakunnan lähetystyönjohtaja, seminaarinopettaja, temppelitoimitustyöntekijä ja lähetyssaarnaaja Wienin lähetyskentällä Itävallassa. Hän syntyi Gatesvillessä Texasissa Yhdysvalloissa Allen L Cordray jr:n ja Catherine Elizabeth Cordrayn lapsena.

Sisar Cordray on pyhäkoulun opettaja ja entinen vaarnan Nuorten Naisten johtaja, vaarnan Alkeisyhdistyksen johtaja, vaarnan Apuyhdistyksen sihteeri, seurakunnan Apuyhdistyksen johtaja, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, temppelitoimitustyöntekijä ja lähetyssaarnaaja Hampurin lähetyskentällä Saksassa. Hän syntyi Münchenissä Saksassa Johann Friedrich Laurin ja Gabriele Maria Laurin lapsena.

Tiranan lähetyskenttä Albaniassa

New Mission Leaders 03
New Mission Leaders 03
Michael Auras ja Johanna Auras, Tiranan lähetyskentän lähetysjohtajapari Albaniassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Michael Auras, 48, ja Johanna Auras, kuusi lasta, Landshutin seurakunta, Münchenin vaarna Saksassa: Tiranan lähetyskenttä Albaniassa, seuraavat lähetysjohtaja Samuel M. T. Koivistoa ja sisar Anna-Maria Koivistoa, jotka palvelivat lähetyskentällä, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Bulgarian/Keski-Euraasian lähetyskenttä. Veli Auras on vanhinten koorumin johtaja ja entinen vaarnanjohtaja, neuvonantaja vaarnan Nuorten Miesten johtokunnassa, seurakunnanjohtaja, neuvonantaja seurakunnan johtokunnassa, pyhäkoulun opettaja, seminaarinopettaja, seurakunnan lähetystyönjohtaja, temppelitoimitustyöntekijä ja FSY-tapahtuman johtaja. Hän syntyi Erlangenissa Saksassa Peter Aurasin ja Elvira Aurasin lapsena.

Sisar Auras on seurakunnan Nuorten Naisten johtaja ja entinen neuvonantaja Nuorten Naisten johtokunnassa, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, lähetysseurakunnan Apuyhdistyksen johtaja, neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, neuvonantaja lähetysseurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, Alkeisyhdistyksen toimintapäivien ohjaaja, seminaarinopettaja ja FSY-tapahtuman johtaja. Hän syntyi Landshutissa Saksassa Friedrich Reisingerin ja Angelika Reisingerin lapsena.

Alppien saksankielinen lähetyskenttä

New Mission Leaders 04
New Mission Leaders 04
Martin W. Bates ja Donna Bates, Alppien saksankielisen lähetyskentän lähetysjohtajapari.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Martin W. Bates, 55, ja Donna Bates, kahdeksan lasta, Yalen seurakunta, Salt Laken Bonnevillen vaarna Utahissa Yhdysvalloissa: Alppien saksankielinen lähetyskenttä, seuraavat lähetysjohtaja Scott M. Naatjesia ja sisar Jodi T. Naatjesia. Veli Bates on vanhinten koorumin opettaja ja seurakunnan lähetystyönjohtaja sekä entinen piispa, vanhinten koorumin johtaja, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja, seurakunnan pyhäkoulun johtaja, pyhäkoulun opettaja, Alkeisyhdistyksen opettaja, partiojohtaja ja lähetyssaarnaaja Frankfurtin lähetyskentällä Saksassa. Hän syntyi Salt Lake Cityssä Utahissa Yhdysvalloissa Douglas Fetzer Batesin ja Eva-Maria Winter Batesin lapsena.

Sisar Bates on Apuyhdistyksen opettaja ja seurakuntalähetyssaarnaaja sekä entinen neuvonantaja vaarnan Nuorten Naisten johtokunnassa, seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, pyhäkoulun opettaja, 11-vuotiaiden partiojohtaja ja Alkeisyhdistyksen musiikinohjaaja. Hän syntyi The Dallesissa Oregonissa Yhdysvalloissa Dallas George Grahamin ja Sharon Lynn Grahamin lapsena.

Bulgarian/Kreikan lähetyskenttä

New Mission Leaders 05
New Mission Leaders 05
David A. Nelson ja Emily Wood Nelson, Bulgarian/Kreikan lähetyskentän lähetysjohtajapari.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

David A. Nelson, 54, ja Emily Wood Nelson, neljä lasta, Slate Canyonin 10. seurakunta, Provon vaarna Utahissa Yhdysvalloissa: Bulgarian/Kreikan lähetyskenttä, seuraavat lähetysjohtaja Samuel M. T. Koivistoa ja sisar Anna-Maria Koivistoa. Veli Nelson on toiminut korkeana neuvoston jäsenenä, vaarnan Nuorten Miesten johtajana, piispana, vanhinten koorumin johtajana, seurakunnan pyhäkoulun johtajana, seurakunnan toimisihteerinä, partiojohtajana ja lähetyssaarnaajana Kreikassa Wienin itäisellä lähetyskentällä Itävallassa. Hän syntyi Pocatellossa Idahossa Yhdysvalloissa Lowell Allen Nelsonin ja Rita Rae Evans Nelsonin lapsena.

Sisar Nelson on entinen neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, seurakunnan Apuyhdistyksen laupeudentyön ohjaaja, Apuyhdistyksen opettaja, toimintapäivien ohjaaja, Alkeisyhdistyksen opettaja ja seurakuntalähetyssaarnaaja. Hän syntyi Salt Lake Cityssä Utahissa Yhdysvalloissa Walter Rex Woodin ja Karen Edwards Woodin lapsena.

Pariisin lähetyskenttä Ranskassa

New Mission Leaders 06
New Mission Leaders 06
Ryan R. Munns ja Heather A. Munns, Pariisin lähetyskentän lähetysjohtajapari Ranskassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ryan R. Munns, 49, ja Heather A. Munns, kuusi lasta, Narcoosseen seurakunta, St Cloudin vaarna Floridassa Yhdysvalloissa: Pariisin lähetyskenttä Ranskassa, seuraavat lähetysjohtaja C. Michael Hansenia ja sisar Jeanne Hansenia. Veli Munns on neuvonantaja lähetyskentän johtokunnassa ja entinen vaarnanjohtaja, korkean neuvoston jäsen, neuvonantaja piispakunnassa, vanhinten koorumin johtaja, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja ja lähetyssaarnaaja Geneven lähetyskentällä Sveitsissä. Hän syntyi Winter Parkissa Floridassa Yhdysvalloissa Ranier Farrell Munnsin ja April Jo Cassell Munnsin lapsena.

Sisar Munns on neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa ja entinen neuvonantaja vaarnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, Alkeisyhdistyksen musiikinohjaaja, Alkeisyhdistyksen opettaja ja lastenhuoneen ohjaaja. Hän syntyi Provossa Utahissa Yhdysvalloissa Paul Flack Hintzen ja Patricia Anne Porter Hintzen lapsena.

Frankfurtin lähetyskenttä Saksassa

New Mission Leaders 07
New Mission Leaders 07
Douglas P. Cropper ja Lynne G. Cropper, Frankfurtin lähetyskentän lähetysjohtajapari Saksassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Douglas P. Cropper, 63, ja Lynne G. Cropper, neljä lasta, River Bendin seurakunta, Davenportin vaarna Iowassa Yhdysvalloissa: Frankfurtin lähetyskenttä Saksassa, seuraavat lähetysjohtaja Dan J. Hammonia ja sisar Debbie J. Hammonia. Veli Cropper on Evankeliumin oppi -luokan opettaja ja entinen vaarnanjohtaja, korkean neuvoston jäsen, vaarnan toimisihteeri, piispa, neuvonantaja piispakunnassa, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja ja lähetyssaarnaaja Hampurin lähetyskentällä Saksassa. Hän syntyi Salt Lake Cityssä Utahissa Yhdysvalloissa Paul Kent Cropperin ja Deon E Cropperin lapsena.

Sisar Cropper on instituutinopettaja ja seurakunnan temppeli- ja sukututkimusneuvoja sekä entinen seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, seurakunnan Nuorten Naisten leirinjohtaja, seminaarinopettaja ja alueen tiedotusjohtaja. Hän syntyi Salt Lake Cityssä Lloyd Alfred Gortonin ja Mildred Joan Gortonin lapsena.

Budapestin lähetyskenttä Unkarissa

New Mission Leaders 08
New Mission Leaders 08
Chet J. Wall ja Kristy Wall, Budapestin lähetyskentän lähetysjohtajapari Unkarissa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Chet J. Wall, 46, ja Kristy Wall, neljä lasta, Stone Cliffin seurakunta, Boulder Ridgen vaarna St Georgessa Utahissa Yhdysvalloissa: Budapestin lähetyskenttä Unkarisssa, seuraavat lähetysjohtaja Justin C. Ruckeria ja sisar Lori Ruckeria. Veli Wall on entinen neuvonantaja vaarnan johtokunnassa, vaarnan kirjuri, piispa, vanhinten koorumin johtaja, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Miesten johtokunnassa, Nuorten Miesten neuvoja, pyhäkoulun opettaja ja lähetyssaarnaaja Budapestin lähetyskentällä Unkarissa. Hän syntyi Murrayssa Utahissa Yhdysvalloissa James Clair Wallin ja Joan Clegg Wallin lapsena.

Sisar Wall on entinen vaarnan Alkeisyhdistyksen johtaja, seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, Apuyhdistyksen opettaja ja sudenpentujohtaja. Hän syntyi Portlandissa Oregonissa Yhdysvalloissa Ben Wayne Gardnerin ja Kathy Beeson Gardnerin lapsena.

Varsovan lähetyskenttä Puolassa

New Mission Leaders 09
New Mission Leaders 09
Gregory D. Roney ja Christine Roney, Varsovan lähetyskentän lähetysjohtajapari Puolassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Gregory D. Roney, 48, ja Christine Roney, neljä lasta, Tall Cedarsin seurakunta, Gainesvillen vaarna Virginiassa Yhdysvalloissa: Varsovan lähetyskenttä Puolassa, seuraavat lähetysjohtaja David L. Chandleria ja sisar Stacy A. Chandleria. Veli Roney on entinen neuvonantaja vaarnan johtokunnassa, vaarnan nuorisokonferenssin johtaja, piispa, seurakunnanjohtaja, vanhinten koorumin johtaja, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja, seminaarinopettaja ja lähetyssaarnaaja Varsovan lähetyskentällä Puolassa. Hän varttui Arden Ensley Roneyn ja Carolyn Bethers Roneyn lapsena Newport Beachissa Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

Sisar Roney on Nuorten Naisten neuvoja ja entinen vaarnan nuorisokonferenssin puheenjohtaja, seurakunnan Nuorten Naisten apulaisleirinjohtaja, Apuyhdistyksen opettaja, Evankeliumin perusperiaatteet -luokan opettaja, pyhäkoulun opettaja, Alkeisyhdistyksen opettaja, lastenhuoneen ohjaaja, seurakunnan musiikinohjaaja ja toimintapäivien ohjaaja. Hän varttui Jon Sivert Holmgrenin ja Mickey Burden Holmgrenin lapsena Mission Viejossa Kaliforniassa Yhdysvalloissa.

Bukarestin lähetyskenttä Romaniassa (uusi)

New Mission Leaders 10
New Mission Leaders 10
Geoffrey R. Fowler ja Roseanna C. Fowler, Bukarestin lähetyskentän lähetysjohtajapari Romaniassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Geoffrey R. Fowler, 47, ja Roseanna C. Fowler, viisi lasta, Oakleyn 1. seurakunta Antiochin vaarnassa Kaliforniassa Yhdysvalloissa: uusi Bukarestin lähetyskenttä Romaniassa. Veli Fowler on neuvonantaja vaarnan johtokunnassa ja entinen korkean neuvoston jäsen, piispa, neuvonantaja piispakunnassa, partiojohtaja ja lähetyssaarnaaja Bukarestin lähetyskentällä Romaniassa. Hän syntyi Seattlessa Washingtonissa Yhdysvalloissa Dennis Lee Fowlerin ja Kathryn Ann Fowlerin lapsena.

Sisar Fowler on neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa ja temppelitoimitustyöntekijä sekä entinen seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, Nuorten Naisten neuvoja, Alkeisyhdistyksen säestäjä, toimintapäivien ohjaaja ja seminaarinopettaja. Hän syntyi Harbor Cityssä Kaliforniassa Yhdysvalloissa William Robert Croasdale sr:n ja Woglinde Christine Croasdalen lapsena.

Barcelonan lähetyskenttä Espanjassa

New Mission Leaders 11
New Mission Leaders 11
Frank Heckmann ja Maria Heckmann, Barcelonan lähetyskentän lähetysjohtajapari Espanjassa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Frank Heckmann, 64, ja Maria Heckmann, seitsemän lasta, Heidelbergin 2. seurakunta (espanjankielinen), Heidelbergin vaarna Saksassa: Barcelonan lähetyskenttä Espanjassa, seuraavat lähetysjohtaja Juan Pablo Villaria ja sisar Carola Villaria. Veli Heckmann on neuvonantaja lähetyskentän johtokunnassa ja entinen korkean neuvoston jäsen, tiedotusjohtaja, neuvonantaja vaarnan Nuorten Miesten johtokunnassa, seurakunnanjohtaja, neuvonantaja piispakunnassa, seurakunnan lähetystyönjohtaja, instituutinopettaja, seminaarinopettaja, temppelintoimitustyöntekijä ja lähetyssaarnaaja Zürichin lähetyskentällä Sveitsissä. Hän syntyi Heidelbergissä Saksassa Heinrich Friedrich Heckmannin ja Ruth Heckmannin lapsena.

Sisar Heckmann on seurakunnan Apuyhdistyksen johtaja ja entinen neuvonantaja vaarnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, tiedotusasiantuntija, instituutinopettaja, seminaarinopettaja, seurakuntalähetyssaarnaaja, temppelitoimitustyöntekijä ja lähetyssaarnaaja Barcelonan lähetyskentällä Espanjassa. Hän syntyi Cádizissa Espanjassa Francisco Marin Mirandan ja Cristobalina Aragon Sanchezin lapsena.

Baltian lähetyskenttä

New Mission Leaders 12
New Mission Leaders 12
Antti Makslahti-Tolstosheev ja Skaistė Makslahti-Tolstosheev, Baltian lähetyskentän lähetysjohtajapari.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Antti Makslahti-Tolstosheev, 46, ja Skaistė Makslahti-Tolstosheev, kolme lasta, Šiauliain seurakunta, Vilnan piiri Liettuassa: Baltian lähetyskenttä, seuraavat lähetysjohtaja Roy B. Huffia ja sisar Jeanna Hayward Huffia. Veli Makslahti-Tolstoshejev on neuvonantaja piirin johtokunnassa, seurakunnanjohtaja ja temppeli- ja sukututkimusneuvoja sekä entinen piirin naimattomien aikuisten neuvoja, neuvonantaja seurakunnan johtokunnassa, lähetysseurakunnan kirjuri ja lähetyssaarnaaja Moskovan lähetyskentällä Venäjällä. Hän syntyi Pietarissa Venäjällä Jurin ja Irinan lapsena.

Sisar Makslahti-Tolstosheev on tiedotusjohtaja ja lähetysseurakunnan Apuyhdistyksen johtaja sekä entinen seminaarinopettaja, lähetysseurakunnan Nuorten Naisten johtaja ja lähetysseurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja. Hän syntyi Šiauliaissa Liettuassa Virginijuksen ja Irenan lapsena.

Praian lähetyskenttä Kap Verdessä

New Mission Leaders 13
New Mission Leaders 13
Scott R. Labrum ja Mindi Labrum, Praian lähetyskentän lähetysjohtajapari Kap Verdessä.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Scott R. Labrum, 56, ja Mindi Labrum, neljä lasta, Castle Dalen 3. seurakunta, Castle Dalen vaarna Utahissa Yhdysvalloissa: Praian lähetyskenttä Kap Verdessä, seuraavat lähetysjohtaja David J. Wunderlia ja sisar Diane Wunderlia. Veli Labrum on entinen neuvonantaja vaarnan johtokunnassa, vaarnan toimisihteeri, vaarnan Nuorten Miesten johtaja, piispa, neuvonantaja piispakunnassa, partiojohtaja, seurakunnan lähetystyönjohtaja ja lähetyssaarnaaja Brasilian lähetyskentällä Brasiliassa. Hän syntyi Murrayssa Utahissa Yhdysvalloissa Ross Nichols Labrumin ja Linda Edmunds Labrumin lapsena.

Sisar Mindi Labrum on Nuorten Naisten neuvoja ja Nuorten voimaksi -edustaja sekä entinen Nuorten Naisten leirinjohtaja, seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, Evankeliumin oppi -luokan opettaja ja seurakuntalähetyssaarnaaja. Hän syntyi Grangerissa Utahissa Yhdysvalloissa Ted R Andersonin ja Shirley Ann Andersonin lapsena.

Helsingin lähetyskenttä Suomessa

New Mission Leaders 14
New Mission Leaders 14
Juha Lehtinen ja Ulla Lehtinen, Helsingin lähetyskentän lähetysjohtajapari Suomessa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Juha Lehtinen, 68, ja Ulla Lehtinen, neljä lasta, Helsingin 2. seurakunta, Helsingin vaarna Suomessa: Helsingin lähetyskenttä Suomessa, seuraavat lähetysjohtaja Ville Kervistä ja sisar Leena Kervistä. Veli Lehtinen on neuvonantaja lähetyskentän johtokunnassa ja entinen neuvonantaja vaarnan johtokunnassa, vaarnan Nuorten Miesten johtaja, piispa, neuvonantaja piispakunnassa, ylipappien ryhmänjohtaja, kirkon palvelulähetyssaarnaaja ja lähetyssaarnaaja Helsingin lähetyskentällä Suomessa. Hän syntyi Imatralla Esko Mauno Lehtisen ja Kirsti Marjatta Lehtisen lapsena.

Sisar Lehtinen on neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, seurakunnan historioitsija sekä entinen neuvonantaja vaarnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, seurakunnan Apuyhdistyksen johtaja, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, kirkon palvelulähetyssaarnaaja ja Evankeliumin oppi -luokan opettaja. Hän syntyi Turussa Heikki Uusitalon ja Liisa Uusitalon lapsena.

Tukholman lähetyskenttä Ruotsissa

New Mission Leaders 15
New Mission Leaders 15
J. Gregory Lake ja Lisa Saunders Lake, Tukholman lähetyskentän lähetysjohtajapari Ruotsissa.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

J. Gregory Lake, 61, ja Lisa Saunders Lake, neljä lasta, Constellationin seurakunta, Highlandin läntinen vaarna Gilbertissä Arizonassa Yhdysvalloissa: Tukholman lähetyskenttä Ruotsissa, seuraavat lähetysjohtaja Robert L. Davisia ja sisar Tiffany L. Davisia. Veli ja sisar Lake ovat entisiä vanhempia lähetyssaarnaajia Tukholman lähetyskentällä Ruotsissa. Veli Lake on entinen piispa, nuorten naimattomien aikuisten seurakunnan piispa, neuvonantaja piispakunnassa, korkean neuvoston jäsen, seurakunnan Nuorten Miesten johtaja, seurakunnan lähetystyönjohtaja, pyhäkoulun opettaja, instituutinopettaja, temppelitoimitustyöntekijä ja lähetyssaarnaaja Tukholman lähetyskentällä Ruotsissa. Hän syntyi Salt Lake Cityssä Utahissa Yhdysvalloissa Jack Smith Laken ja Marie Barlow Laken lapsena.

Sisar Lake on neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa ja entinen neuvonantaja vaarnan Nuorten Naisten johtokunnassa, neuvonantaja vaarnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, seurakunnan Nuorten Naisten johtaja, seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtaja, neuvonantaja seurakunnan Apuyhdistyksen johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Nuorten Naisten johtokunnassa, neuvonantaja seurakunnan Alkeisyhdistyksen johtokunnassa, Nuorten Naisten neuvoja, sudenpentujohtaja ja temppelitoimitustyöntekijä. Hän syntyi Loganissa Utahissa Yhdysvalloissa Reed W Saundersin ja Barbara Cook Saundersin lapsena.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.