Uutistiedote

Uusi sivusto toimii sisältökeskuksena, joka kertoo myöhempien aikojen pyhistä Euroopassa

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on ottanut virallisesti käyttöön englanninkielisen Euroopan verkkouutishuoneen

Useita kuukausia kestäneen kehittämisen ja testaamisen jälkeen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on ottanut virallisesti käyttöön sivuston European online newsroom [Euroopan verkkouutishuone]. Tälle sivustolle kootaan yhteen yksittäisten maiden uutishuoneiden raportteja ja näkemyksiä, jotta uutismedialle ja mielipidevaikuttajille eri puolilla Eurooppaa voidaan tarjota yhtenäinen kokemus englannin kielellä.

<p>Näkymä uuteen englanninkieliseen Euroopan uutishuoneeseen.</p>
Näkymä uuteen englanninkieliseen Euroopan uutishuoneeseen.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

”Tämä kanava tarjoaa media-alan ammattilaisille yhden keskitetyn sisältökeskuksen Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kaikkialla Euroopassa”, sanoo Dinis Adriano, kirkon Euroopan keskisen vyöhykkeen viestintäjohtaja. ”Se on hyödyllinen lähdeaineisto tuttujen maakohtaisten uutishuoneiden lisäksi, jotka säilyttävät paikallisen painotuksen. Odotamme, että tästä välineestä tulee koko Eurooppaa yhdistävä voima”, hän lisää.

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on maailmanlaajuinen uskontokunta, johon kuuluu yli puoli miljoonaa jäsentä Euroopassa.

Kaksitoista vuotta sitten kirkko alkoi julkaista verkkouutishuoneita eri Euroopan maissa niiden omilla kielillä. Nämä sivustot säilyvät edelleen, mutta joitakin kohokohtia tullaan jakamaan nyt myös Euroopan uutishuoneen kautta englanniksi, jotta ne tavoittavat laajemman yleisön.

Tämä keskeinen sisällön lähde antaa myös toimittajille, mielipidevaikuttajille sekä kirkon jäsenille kansainvälisen näkökulman kirkon toimintaan.

Lisäksi kirkon johtohenkilöt eri puolilla maailmaa ja Euroopassa voivat hyödyntää uutta sivustoa esittäessään tiedotteita ja käsitellessään merkityksellisiä aiheita.

Englanninkielinen Euroopan verkkouutishuone löytyy napsauttamalla tästä tai vierailemalla missä tahansa Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon uutishuoneessa ja napsauttamalla oikeaa yläkulmaa, jolloin avautuu valikko saatavilla olevista maakohtaisista ja monikansallisista versioista.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.