Uutistiedote

Ystävien kesken: Seuraan Jeesusta

Lastensarjan uusi jakso nyt saatavana useilla eurooppalaisilla kielillä

Maaliskuun 2024 Ystävien kesken -tapahtumassa ovat erityisvieraina presidentti Dallin H. Oaks ensimmäisestä presidenttikunnasta ja hänen vaimonsa Kristen. Tämä jakso, jota isännöi Alkeisyhdistyksen ylin johtokunta, auttaa lapsia oppimaan, kuinka tärkeää on seurata Jeesusta.

Friend-to-Friend-03-2024-01
Friend-to-Friend-03-2024-01
Ystävien kesken -lähetys on sarja, jossa lapset oppivat Jeesuksen Kristuksen evankeliumia.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Luvassa on musiikkia, Louie-tukaanin vierailu ja hauskaa askartelua! Tämän 20 minuutin jakson hauska ja mukaansatempaava sisältö on tehty nimenomaan lapsille, ja sitä voi käyttää kotona tai Alkeisyhdistyksessä opettamaan lapsille Jeesuksen Kristuksen evankeliumia.

Jakso on nyt katsottavissa suoratoistona seuraavilla kanavilla:

Kieliversioita on saatavana Evankeliumiaiheisessa kirjastossa näillä kielillä: albania, englanti, espanja, hollanti, italia, norja, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, tšekki, ukraina ja unkari.

Lisää kieliä on tulossa lähiviikkoina. 

Askartelutiedot

Lähetyksen aikana lapset oppivat valmistamaan oman pääsiäisliljan saatavilla olevista materiaaleista. (Ks. alla oleva kuva maaliskuun 2024 ”Ystävä”-lehdestä.)

Mahdollisia tarvikkeita askarteluun:

  • paperia
  • värikyniä tai tusseja
  • sakset
  • teippiä
  • tikku

Friend-to-Friend-03-2024-02
Friend-to-Friend-03-2024-02
Kokeile tätä hauskaa askartelutehtävää maaliskuun 2024 "Ystävä"-lehdestä.2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.