Aihe

Vastasyntyneiden elvytyskoulutus

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6211-1-3217-1,00.html

  • Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko on tehnyt yhteistyötä eri puolilla maailmaa eri maiden valtakunnallisten terveysjärjestöjen ja terveysministeriöiden kanssa ja lähettänyt vapaaehtoisia lääkäreitä ja sairaanhoitajia opettamaan kätilöille vastasyntyneiden elvytysmenetelmiä. Tämän koulutuksen ansiosta kätilöt pystyvät auttamaan niiden vastasyntyneiden pelastamisessa, joilla on syntyessään hengitysvaikeuksia.
  • Kirkko on kouluttanut kymmeniätuhansia kätilöitä.
  • Vuonna 2006 valmennuskursseja järjestettiin 26 maassa: Albaniassa, Argentiinassa, Botswanassa, Brasiliassa, Ecuadorissa, Egyptissä, El Salvadorissa, Ghanassa, Intiassa, Jordaniassa, Kolumbiassa, Kongon demokraattisessa tasavallassa, Lesothossa, Libanonissa, Liberiassa, Malesiassa, Mongoliassa, Myanmarissa, Namibiassa, Nigeriassa, Paraguayssa, Perussa, Sierra Leonessa, Thaimaassa, Turkissa ja Ukrainassa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.