Aihe

FamilySearch

FamilySearch on maailman suurin sukututkimusorganisaatio. Vuodesta 1894 lähtien FamilySearch on työskennellyt arkistojen, kirjastojen ja kirkkojen kanssa yli sadassa maassa helpottaakseen edullista pääsyä asiakirjoihin, jotka auttavat ihmisiä löytämään esivanhempiaan.

Joka kuukausi yli kolme miljoonaa ihmistä käyttää FamilySearchin asiakirjoja, lähteitä ja palveluja saadakseen enemmän tietoa suvustaan. Nämä asiakirjat ja palvelut ovat saatavilla verkossa osoitteessa FamilySearch.org tai yli 4 600 sukututkimuskeskuksen kautta 126 maassa, mukaan lukien maineikas sukututkimuskirjasto Salt Lake Cityssä Utahissa.

FamilySearch on Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon tarjoama palvelu. FamilySearchin sitoumus auttaa ihmisiä löytämään yhteys esivanhempiinsa perustuu mormonien uskonkäsitykseen, että perheiden on tarkoitus olla keskeisellä sijalla elämässämme ja että perhesiteiden on tarkoitus jatkua tämän elämän jälkeen. Koska kiinnostusta sukututkimukseen ei rajoita kulttuuri, etninen tausta tai uskonto, FamilySearchin resurssit – aina kirkonkirjoista Euroopassa suullisiin historioihin Afrikassa – ovat jokaisen sellaisen henkilön saatavilla, joka haluaa tietää lisää suvustaan ja perinnöstään.

FamilySearch on voittoa tuottamaton organisaatio, joten se luottaa eri puolilla maailmaa olevien vapaaehtoisten apuun. Nämä vapaaehtoiset auttavat indeksoimaan asiakirjoja, antavat henkilökohtaista apua ja jakavat sukututkimusta koskevaa tietämystään.

FamilySearch tarjoaa henkilökohtaista apua sekä kokeneille sukututkijoille että niille, jotka ovat vasta aloittamassa sukututkimusmatkaansa. Tätä apua voi saada sukututkimuskeskuksista, joita on ympäri maailmaa, tai ottamalla yhteyttä FamilySearch-tukeen osoitteessa support@familysearch.org tai soittamalla Yhdysvalloissa ja Kanadassa numeroon +1 800 406 1830. Napsauttamalla tätä saat luettelon yhteydenottonumeroista muissa maissa ja provinsseissa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.