Aihe

Kirkon historian museo

Kirkon historian museo kertoo Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon taipaleesta opettavaisten näyttelyiden ja ohjelmien avulla. Museo, joka sijaitsee Salt Lake Cityn keskustassa aivan temppeliaukion länsipuolella, on maksuton ja avoinna yleisölle. Museo kokoaa ja asettaa näytteille ympäri maailmaa koottua myöhempien aikojen pyhien taidetta ja artefakteja tavalla, joka tarjoaa opettavaisen kokemuksen koko perheelle.

Museossa on sekä pysyviä näyttelyjä että muuttuvia, lyhytaikaisia näyttelyjä erityisteemoista. Monia näyttelyesineitä voi myös katsella verkossa.

Kirkon historian museon osoite on 45 North West Temple Street, Salt Lake City, Utah, ja se on avoinna yleisölle maanantaista perjantaihin klo 9.00–21.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00–19.00.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.