Uutistiedote

Mormonien pääsiäiskampanja muistuttaa mieleemme sen, että Jeesus Kristus on ”Aina lähellä”

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko Euroopassa käynnistää Kristukseen keskittyvän pääsiäiskampanjan perjantaina 23. maaliskuuta 2018. ”Aina lähellä” -kampanjan odotetaan saavuttavan miljoonia ihmisiä sosiaalisessa mediassa, postikorttien ja internetsivustojen välityksellä.

 

Kampanjassa nostetaan esiin kysymys: Millä tavoin Vapahtaja on ollut sinun lähelläsi? 23 kielellä saatavana olevassa videossa mormonit eri puolilta Eurooppaa kertovat, kuinka Jeesus Kristus on ollut heidän lähellään niin koettelemusten kuin ilonkin aikoina. Kampanjan keskeisenä osana on hashtag #AinaLähellä.

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhykkeen johtaja Paul V. Johnson sanoo tulevasta pääsiäiskampanjasta: ”Toivomme, että veljemme ja sisaremme tutustuvat Kristuksen iankaikkisen palvelutehtävän sanomaan ja siihen tosiasiaan, että riippumatta siitä, keitä me olemme ja missä asumme: Hän on aina lähellä.”

”Toi suurta tyydytystä nähdä vyöhykkeen äskettäisen joulukampanjan saavuttavan 17 miljoonaa ihmistä, 6 miljoonaa katselukertaa ja yli puoli miljoonaa ’reaktiota’ Facebook-sivuillamme. Ja mitäpä joulu olisi ilman pääsiäistä?” kysyy Euroopan vyöhykkeen julkaisupalvelujen päällikkö Brian Cordray.

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon Euroopan vyöhyke kattaa yli 40 valtiota ja ulottuu Pohjoismaista kauas etelään Espanjaan ja Kap Verdeen.

Euroopan vyöhykkeen digitaalisen median tuottaja Rita Somfai sanoo: ”Toivomme, että tämän kampanjan myötä ihmisiä muistutetaan ajasta, jolloin he ovat tunteneet elämässään Vapahtajan läsnäolon ja jumalallisen avun.”

Kampanjan tarkoituksena on kannustaa Kristukseen uskovia lähestymään muita ihmisiä ja kertomaan, kuinka Vapahtaja on ollut heidän lähellään heidän omassa elämässään.

Cordray lisää: ”Toivomme tämän kampanjan osoittavan, että Herran sovitustyö tekee Hänestä päivittäisen osan elämäämme ja että Hän on todella aina lähellämme.”

Kampanja kestää kymmenen päivää. Lisätietoja kampanjaan osallistumisesta saa tästä 23. maaliskuuta alkaen, tai Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon paikallisilta seurakunnilta.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.