Uutistiedote

Myöhempien aikojen pyhiin kuuluvia eurooppalaisia naisjohtajia podcastissa

Naiset voivat kutsua avuksi taivaan voimia, sanovat kolme kansainvälistä vyöhykkeen järjestöneuvojaa Euroopassa. Sibylle Fingerle, Letícia dos Santos Rudloff ja Traci De Marco Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta ovat mukana perjantaina 20. elokuuta 2021 julkaistun Real Talk & Friends -videopodcastin uusimmassa jaksossa.

AOA podcast 01Download Photo

”On aina meistä itsestämme kiinni, kuinka olemme yhteydessä Vapahtajaamme ja kuinka olemme yhteydessä Häneen ollaksemme uskollisia ja rehellisiä elämällä tämän ihanan evankeliumin mukaisesti”, Sibylle Fingerle sanoi podcastin aikana. ”Kahdeksanvuotiaiden tyttöjemmekin pitää tietää tämä, nuorten naistemme pitää tietää tämä, että he voivat ammentaa itselleen taivaan voimaa”, Traci De Marco huomautti.

Letícia dos Santos Rudloff selitti, että kansainvälisen vyöhykkeen järjestöneuvojan kutsuminen täyttää aukon. Kyse ei ole siitä, että seurataan trendiä, jonka mukaan naiset ovat vain edustettuina, vaan siitä, että asiat asetetaan oikeille paikoilleen, hän sanoi.

”Osallistuminen tähän podcastiin oli aivan mahtava kokemus. Oli suurenmoista vastata kysymyksiin, jotka koskivat rooliamme kirkossa tämän uuden tehtävän myötä ja myöhempien aikojen pyhiin kuuluvien naisten roolia”, sisar Fingerle sanoi lopuksi. ”Real Talkin tiimi, erityisesti Ganel-Lyn ja Scott, saivat meidät tuntemaan olomme tervetulleeksi, ja oli etuoikeus puhua heidän kanssaan”, myös sisar De Marco totesi.

”Kiitos, Jeesus, näiden naisten kaltaisista johtajista! Traci auttoi minua ymmärtämään paremmin pappeuden voimaa. Letícia lisäsi näkemystäni kirkon roolista maailmanlaajuisessa ykseydessä. Sibyllen todistus sytytti tulen sielussani”, sanoi ohjelman toinen juontaja Scott Sorensen. ”Näiden merkittävien vyöhykkeen järjestöneuvojien ilmaisema avoimuus ja usko on innoittanut minua suuresti. Toivon, että maailmalla on aikaa kuunnella tätä rehellistä ja toivoa täynnä olevaa keskustelua”, ohjelman toinen juontaja Ganel-Lyn Condie lisäsi.

AOA podcast 02Download Photo

Real Talk & Friends -podcast-sarjaa esittää Seagull Book, ja sen tuottaa Covenant Communications. Viimeaikaisissa jaksoissa ovat olleet mukana Michelle D. Craig ja Bradley R. Wilcox, jotka ovat Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon maailmanlaajuisia johtohenkilöitä, sekä antikvariaatin pitäjä Reid N. Moon ja Mauli Junior Bonner, joka on säveltäjä ja tuottaja elokuvassa, joka käsittelee mustien jäsenten kertomuksia kirkon varhaishistoriassa.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.