Aihe

Patriarkalliset siunaukset

Patriarkallisia siunauksia annetaan kelvollisille kirkon jäsenille, ja niissä on henkilökohtaisia neuvoja Jumalalta. Patriarkallinen siunaus on tarkoitettu oppaaksi, joka osaltaan ohjaa ihmistä läpi elämän. Patriarkallisen siunauksen saamiselle ei ole mitään tiettyä ikärajaa, mutta sen saajilla pitää olla sen verran ikää ja kypsyyttä, että he ymmärtävät sen merkityksen.

Patriarkallisen siunauksen antaa patriarkka, mies, jonka kirkon johtajat kutsuvat antamaan näitä siunauksia. Patriarkka panee kätensä saajan pään päälle ja sanoo sanat, jotka hän saa jumalallisen ilmoituksen välityksellä. Siunauksen sanat kirjoitetaan puhtaaksi, jotta saaja voi saada sen kirjoitetussa muodossa tutkiakseen sitä koko elämänsä ajan. Kirkko säilyttää myös kopion siunauksesta siltä varalta, että se joutuu hukkaan.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.