Aihe

Perheilta

 

Kirkon johtajien vuonna 1915 perustama perheiltaohjelma, on kannustanut myöhempien aikojen pyhiin kuuluvia vanhempia rakentamaan ja vahvistamaan perhesuhteita. Nykyään perheilta pidetään viikoittain, yleensä maanantai-iltaisin.

  • Tyypillinen perheilta alkaa ja päättyy rukouksella, ja yleensä siihen sisältyy laulamista, pyhien kirjoitusten lukemista, lyhyt oppiaihe jostakin uskonnollisesta tai käytännöllisestä aiheesta sekä virvokkeita. Tai oppiaiheen sijaan perhe saattaa osallistua johonkin palvelutempaukseen tai yhteistoimintaan. Perheillan tarkoituksena on saada mukaan kaikki perheenjäsenet.
  • Kirkko tarjoaa perheiltaan aineistoa, oppiaiheita ja ehdotuksia auttaakseen kaikkiin uskontokuntiin kuuluvia perheitä suunnittelemaan ja toteuttamaan tämän yhteisen viikoittaisen ajan.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.