Uutistiedote

Uskontojen yhteinen joulukonsertti, verkkolähetys 19. joulukuuta

"Joulun ihmeen todistajia", kuvattu Roomassa ja Kööpenhaminassa esitettäväksi verkossa

Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko järjestää musiikintäyteisen juhlatapahtuman Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen syntymän kunniaksi. Tapahtuma, jota on kuvattu sekä Roomassa että Kööpenhaminassa, esitetään useilla digitaalisilla alustoilla 19. joulukuuta klo 19.00 alkaen.

christmas-concert-final-06Download Photo

Konsertissa kuullaan tuttuja joululauluja ja erityisiä esityksiä, joissa esiintyvät arvostettu viulisti Jenny Oaks Baker ja sopraanolaulaja Alex Sharpe. Joulukuvaelman kertojana toimii tanskalainen näyttelijä Tomas Ambt Kofod.

”Joulun ihmeen todistajia” tulee saataville 24 kielellä, ja sitä voi katsella verkossa sivustoilla valoamaailmaan.org, Facebook-soittolista ja kirkon virallinen YouTube -sivu. Se on katsottavissa 13. tammikuuta 2022 asti.

Tyyliopashuomautus:Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkosta kerrottaessa on asianmukaista käyttää kirkon koko nimeä, kun se mainitaan ensimmäisen kerran. Lisätietoja kirkon nimen käyttämisestä löytyy verkossa olevasta Tyyliopas.